salina 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trakonya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trakonya

Üye
Tepki
15
Ödül
13
okuma salina 3 teleskopik surf kamis 4.30 100_250 486 gr ağırlık bilgisi olan arkadaşlar önerileri nelerdir kullanacağım alan capari ve yemli

Bahsettiğiniz kamıştan benim tanıdığım bir abim kullanıyor, boğazda yemli ve kurşun arkası rapala ile dişli avlarında kullanmak için aldı kendisi ve gayet memnun. Oldukça güçlü ve ağır kurşunları atmada başarılı bir kamış gözlemlerime göre. Duruma göre uygun ağırlıklarla boğazda çapari de de kullanabilirsiniz bence bu kamışı.

Fakat avlanmayı düşündüğünüz bölgeler İstanbul boğazı dışındaki akıntısı az olan veya akıntıs olmayan bölgelerse, bu kamış çok fazla kalır...

okuma salina 3 mavi renkli sanırım öyle hatırlıyorum kullanan bir arkadaş tek tek istavritleri saydığını söyledi sonrada kırdığını duydum 😀 bu kamişlar ilk çıktığında çok uygun fiyatlı idi alınabilirdi ama şimdi uçmuş fiyatı 3 katına çıkmış nerdeyse 800-850 tl fiyatı var maddi durum çok iyi ise alınabilirde ama değilse kattıyen istavrit için bu paralar verilmez

Bahsettiğiniz kamıştan benim tanıdığım bir abim kullanıyor, boğazda yemli ve kurşun arkası rapala ile dişli avlarında kullanmak için aldı kendisi ve gayet memnun. Oldukça güçlü ve ağır kurşunları atmada başarılı bir kamış gözlemlerime göre. Duruma göre uygun ağırlıklarla boğazda çapari de de kullanabilirsiniz bence bu kamışı.

Fakat avlanmayı düşündüğünüz bölgeler İstanbul boğazı dışındaki akıntısı az olan veya akıntıs olmayan bölgelerse, bu kamış çok fazla kalır...

çok fazla kalır demek istediğiniz ben sarayburnunda avlamıyorum bazen karadenize gidiyorum fiyat olarakmi yoksa karadeniz de sagirmi kalır

imkanım olsa yedekliyeceğim bir kamış bide bunun 250 gr atarlısa yapılsa idi başka hiçbir kamışa bakmazdım ama bu benim kendi düşüncem kullanan arkadaşlar varsa olumlu olumsuz yönlerini yazarlar sanırım

Back