salina 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trakonya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Makaria'ya o para verilecegine 100-200 daha katilip Vega Potenza alinip kamis isine nokta konur.Butce/performans Okuma Salina 200gr kursun arkasi rapala istedigin gibi at, yemlide de bir o kadar hassas.Bnde Potenza var oglumda da Salina var ve cok cok memnunuz.Karar sizin butce meselesi 🙂

çok fazla kalır demek istediğiniz ben sarayburnunda avlamıyorum bazen karadenize gidiyorum fiyat olarakmi yoksa karadeniz de sagirmi kalır
Demek istediğim şey kamışın sağır kalması değil, OKuma Salina 3 yemli avlarda da kullanılan bir kamış zaten, dolayısıyla sağır kalmaz... İstanbul Boğazı haricinde ki İstanbul bölgelerinde genellikle akıntı ya çok azdır ya da akıntı yoktur, bu nedenle maksimum 100-125 gram kurşun atarsınız vve genellikle bu tarz bölgelerde 25-60gram arası kurşunla çapari yaparısnız kıyıdan.. Ee böyle bir alanda kullanacaksanız bence salina 3 kamışa o kadar para verip almaya gerek yok diye düşündüğüm için kamış fazla gelir, gerekli aksiyonu almayacaktır anlamında " fazla kalır" diye söyledim 😀 umarım açıklayabilmişimdir kendimi 😀 Ama tabi tercih meselesi karar sizin neticede...

Demek istediğim şey kamışın sağır kalması değil, OKuma Salina 3 yemli avlarda da kullanılan bir kamış zaten, dolayısıyla sağır kalmaz... İstanbul Boğazı haricinde ki İstanbul bölgelerinde genellikle akıntı ya çok azdır ya da akıntı yoktur, bu nedenle maksimum 100-125 gram kurşun atarsınız vve genellikle bu tarz bölgelerde 25-60gram arası kurşunla çapari yaparısnız kıyıdan.. Ee böyle bir alanda kullanacaksanız bence salina 3 kamışa o kadar para verip almaya gerek yok diye düşündüğüm için kamış fazla gelir, gerekli aksiyonu almayacaktır anlamında " fazla kalır" diye söyledim 😀 umarım açıklayabilmişimdir kendimi 😀 Ama tabi tercih meselesi karar sizin neticede...
çok tsk ederim o durumun farkındayım o bölgeye göre capari için kamisim var ben sadece yemli de daha çok kullandigim için sanırım yemli de sağır kalmaz karadeniz icinde

Alba star bluefish modeline bakmanizi oneririm. Bogazda yaptigim yemli avlarda kullandigim Okuma Makaira teleskobik, Shimano beastmaster, kudos greenface gibi kamislar icinde en begendigim kamis bluefish. Bu kamisla capari yapmadim.

okuma makaria da çok dengeli ve yormayan bir kamıştır 185 gr kadar rapala avcılığıda yapılabilir ben 2 sezondur severek kullanıyorum
Aman diyim 185 i de geçme zaten, ben 200 de kırdım kamışı 😀
Sonra gittim 3 parçasını aldım, artık problem yok, 250 bile atıyorum korkmadan.

Soru sahibine gelirsek, Salina 3 kurşun arkası rapalada 200 gram ve üstü ağırlıkları attıklarını gördüm, ama capari ve yemlide hissiyatını bilemiyorum. Makaira teleskobik olan 185 grama kadar performansı iyi, caparide de balıkları tık tık sayiyordum, elinde olduğunu söyleyen arkadaş ile bir görüşün isterseniz. Uygun bir fiyat verirse onu da dusunebilirsiniz. Ama benim gozlemime göre Salina 3 biraz daha sert karakterli gibi.

Son düzenleme:
Aman diyim 185 i de geçme zaten, ben 200 de kırdım kamışı 😀
Sonra gittim 3 parçasını aldım, artık problem yok, 250 bile atıyorum korkmadan.

Soru sahibine gelirsek, Salina 3 kurşun arkası rapalada 200 gram ve üstü ağırlıkları attıklarını gördüm, ama capari ve yemlide hissiyatını bilemiyorum. Makaira teleskobik olan 185 grama kadar performansı iyi, caparide de balıkları tık tık sayiyordum, elinde olduğunu söyleyen arkadaş ile bir görüşün isterseniz. Uygun bir fiyat verirse onu da dusunebilirsiniz. Ama benim gozlemime göre Salina 3 ten biraz daha sert karakterli gibi.

daha önce bir abiden rica edip makaria 3 parça kamış ile atış yaptım hoşuma gitti kamışsız kaldığım zaman gittim aldım ama istediğim performansı alamadım sonra sattım makaria nın 450 olanını kullandım hoşuma gitti bu parçalı olan makarialardan bi çacık anlamadım gitti 😀

Suat bey'e sonuna kadar katiliyorum şahsi düşüncem(kullandim) okuma makaria gercekten o paralari haketmeyecek kadar sert,gereksiz kalin ve sağır bir kamis,
Hiçbir şekilde haz almadigim bir kamis,
Tâbir-i caizse "odun" gibi bir kamis,
Bu benim şahsi düşüncem lakin bir çok tanidigim memnun olan kişi de var o ayri,
Bence en dogru karari deneyerek size ve sizin avdan beklentinize uygun olanini alin derim,
Not: Kullandigim ve tavsiyem Vega Potenza Supercore 🙂
Rastgelsin

Bu arada ben makarianın 3 parcali olanini denedim ve ona yorum yapatim
Teleskopik olanini bilmiyorum yanlis yonlendirme yapmak istemem,
Saygilar

Suat bey'e sonuna kadar katiliyorum şahsi düşüncem(kullandim) okuma makaria gercekten o paralari haketmeyecek kadar sert,gereksiz kalin ve sağır bir kamis,
Hiçbir şekilde haz almadigim bir kamis,
Tâbir-i caizse "odun" gibi bir kamis,
Bu benim şahsi düşüncem lakin bir çok tanidigim memnun olan kişi de var o ayri,
Bence en dogru karari deneyerek size ve sizin avdan beklentinize uygun olanini alin derim,
Not: Kullandigim ve tavsiyem Vega Potenza Supercore 🙂
Rastgelsin
İlker kardeşim öyle güzel anlatmışsın ki : Hani hiç bilmiyor olsam, kalkıp kamışı kırasım geldi.
Allahtan teleskopik olanını bilmiyorum demişsin de ,kırmaktan vazgeçtim 🙂

Haklısınız ilk başta 3 parca olan demem gerekiyordu sonradan yorumlara baktikca düzelttim 🙂
Bu arada bu güne kadar kullandigim(deneme imkanim oldugu) en guzel teleskopik kamis(çapari ve yemli için süper bir kamisti hatta Üsküdar da rapala ve asansör yapanlar bile hala var ) lineaeffe extreme teleskopik ilk cikan seri (mavi olani italyan bayrakli en iyisiydi bir sonraki üretim elmas logolu olanda iyiydi) kamisti ama üretimi artik yok yeni seri siyah renklisi iyi degil ama,
Su an temizini piyasada bulmak çok zor,
Rastgelsin

Back