mrt55
Daimi Üye
- Adı
- murat
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Suüstü sahteler ile avlanan arkadaşların gözü bayram edecek diye tahmin ediyorum. Çünkü suüstü sahtelerin en etkilileri bir arada. Sahteleri kendime göre gruplandırdım. Alan arkadaşımızın işine yarasın diye şuan için tek satış düşünmüyorum. Sahteler kullanılmış ancak çoğu iyi durumdadır. Kırık vuruk pas sualma yoktur ancak kullanımdan kaynaklanan iğne çizikleri mevcuttur. Ancak çizikler kullanıma engel değildir. Elimden geldiğince orjinal kutuları ile orjinal kutusu olmayanları da temin edebildiğim kutular ile gönderim yapacağım. Her bir grup 100 tl ve kargo alıcıya aittir. Tüm arkadaşlarıma güzel avlar dilerim.
1- SATILMIŞTIR
2- SATILMIŞTIR
3- SATILMIŞTIR
4- 2 Adet orjinal lucky craft sammy rapala skitter pop, rapala xrap walk ve sammy benzerleri pelikan dam olmak üzere toplam 7 adet sahte
5- SATILMIŞTIR
6- SATILMIŞTIR
7- 3 adet rover98 3 adet bubble pen 80 ve 2 adet muhtelif olmak üzere toplam 8 adet sahte
1- SATILMIŞTIR
2- SATILMIŞTIR
3- SATILMIŞTIR
4- 2 Adet orjinal lucky craft sammy rapala skitter pop, rapala xrap walk ve sammy benzerleri pelikan dam olmak üzere toplam 7 adet sahte
5- SATILMIŞTIR
6- SATILMIŞTIR
7- 3 adet rover98 3 adet bubble pen 80 ve 2 adet muhtelif olmak üzere toplam 8 adet sahte
Ekli dosyalar
-
44.4 KB Görüntüleme: 923
Son düzenleme: