FARUKSEZER
Daimi Üye
Akif abi tebrikler. Roman tadında bir anlatım olmuş. paşanın da maşallahı var.
Aklım hala sende Kayhan 🙂Hop oturup hop kalktim okurken 🙂 ellerine saglik, bahtin hep acik olsun Abi..
Teşekkürler Görkem daha irileri sizlere inşallah.Roman gibi yazmışsın akif abi bir solukta heyecanla okudum kendimiz tutmuş kadar olduk tebrikler.
Kasim’in son haftasi ya da Aralik’in ilk haftasi insallah birlikteyiz abi.. 7-8 saat araliksiz spin icin simdiden dinlen lutfen.. 🙂Aklım hala sende Kayhan 🙂
Cüneyt abi süreklilik açısından "Ölü dalga", anlık olarak "Dalgalar" doğru.Windy de kıyıdaki dalga durumuna bakarken hangi butonu kullanmalıyım?..dalga ,ölü dalga?hangisi doğru bilgi verir?
Teşekkürler Faruk, daha paşa olamamış , ama paşa adayı 🙂Akif abi tebrikler. Roman tadında bir anlatım olmuş. paşanın da maşallahı var.
Sağol Nedim bende yazarken sen yanımdaymış sın da beni izliyormuşsun gibi hissettim.. Onun için Takım ve sahte bilgisi paylaşmadım...🙂Tebrikler abi. Öyle güzel anlattın ki sanki oradaymışım da seni izliyormuşum gibi oldu.
Sağol Berkay , Daha irileri rast gelsin kardeşime.Hikayenin sonu gelmesin istedim haha 😀
Güzel av olmuş tebrik ederim abi 👍
Abim birde bana sor.. Sitres tavan yaptı, kıyılatana kadar..Akif çok keyifli bir av olmuş tebrikler
Balık ve rapor çok güzel
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi