Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sapanca gölü balık avı ve raporları

ds_ssf

Üye
Aslen Sapancalıyım. Sürekli gidip gelirim. Dedem zamanında çok balık tutmuştur. Sazan, kızılkanat vs. Bana da ordan geçmiş bu hobi.

Sapanca’da son yıllarda balık yarışları bile yapılır oldu. Kiloluk sazan avları yapılıyor. Ancak ben istanbulda oturduğum için boğazda balığa gidebiliyorum. Bir de gölde balık tutmak, denizde balık tutmaktan daha farklı.

Hatta Irıe Fishing diye bir grup var gölde çok güzel avlar yapıyorlar. Youtube da da Sapanca gölüyle ilgili çok video mevcut.

Örnek olarak;

55051CFC-4F2C-4E58-B01E-6C868755BCCD.png

Bir ustayla konuştugumda nasıl yem kullanıyorsunuz dediğimde şu videoları yollamıştı;

Korda Movie: Go anywhere Rig

Belki ilgisi olan vardır diye paylaşmak istedim. Ayrıca Sapanca’da yapılan avları da paylaşırsanız fikir edinmiş oluruz.

ds_ssf

Üye
Turna balığı avından pek verim alınıyor. Dün akşam 19:00-23:00 arası epey kızılkanat çektik, yaklaşık 200-250 gram arasında 20-25 cm arası.

sefasati

Yeni Üye
Adı
Sefa SATI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam üzeri kıyıdan kızılkanat için denemeler yaptım fakat 1-2 saat uğraş sonucu verim alamadım. Yem olarak fresh mısır kullandım fakat doğruluğu noktasında tereddütlerim var, tecrübe sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Hangi yemi kullanmalıyız?

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam üzeri kıyıdan kızılkanat için denemeler yaptım fakat 1-2 saat uğraş sonucu verim alamadım. Yem olarak fresh mısır kullandım fakat doğruluğu noktasında tereddütlerim var, tecrübe sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Hangi yemi kullanmalıyız?
Tavuk yüreği dene kızılkanat o yemi çok seviyor.