Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sarayburnu balık durumu

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Sabah saat 06 30 sıralarında sarayburnu turgut reis in önündeydim çok kalabalk degildi son iki gündür iyi av vermiş palamut ve lüfer hatta palamuta at çek yapmışlar bugun ise saat 11 00 dan sonra balık biraz oynar gibi yaptı ben bişey alamadım ama alanlar oldu hatrı sayalır büyüklükte 2 adet palamut bir adette meyhane lüferi saat 12 30 gibi ben ayrıldım son durum nedır bilmiyorum bilen arkadaslar a bilgi yazarsa çok iyi olur.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Sabah saat 06 30 sıralarında sarayburnu turgut reis in önündeydim çok kalabalk degildi son iki gündür iyi av vermiş palamut ve lüfer hatta palamuta at çek yapmışlar bugun ise saat 11 00 dan sonra balık biraz oynar gibi yaptı ben bişey alamadım ama alanlar oldu hatrı sayalır büyüklükte 2 adet palamut bir adette meyhane lüferi saat 12 30 gibi ben ayrıldım son durum nedır bilmiyorum bilen arkadaslar a bilgi yazarsa çok iyi olur.
Balıkları çapari ile mi yoksa rapalayla mı aldılar?

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Hiç biri degil kaşık ile alba 1-2

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Boğazda palamut bolmuş bugün, bana gelen haberlerde öğle. Adnan ve Ümit'te çıkmışlar herkes birer ikişer palamut almış, ama onlarada denk gelmemiş. Umarım gittikçe çoğalır balık :)
hamdi abi gündüz yapan balık gecede aynı olurmu gece bagaza gitsem diye düşünüyorum

mahmutignak

Daimi Üye
Adı
mahmut ignak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de sabah tarabya'daydım.Kovalarda tutulan balıksayısı 3-4 palamut vardı.Gün ağarmadan çapari ile almışlar.

scubamen

Üye
Adı
MURAT ONARAN
abii sabah erken çakal burnuna gidin er sabah işe giderken bakıyom 7,00 gibi balık alınmıs oluyor 1,2,3 parça garanti yere

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hamdi bu hikaye hep aynıdır dün evelki gün kovayla götürürler hep ama ben şahsıma hiç denk gelmedim bu duruma şehir efsanelerine artık görmeden itibaretmiyorum.Bak sen gördüğünü yazıyorsun benim için bugünün balık durumu senin yazdığındır.

Yarın sabah yenikapıda mezgit zargana kovalıycaz aksilik olmazsa rasgele.

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN
Yarın sabah yenikapıda mezgit zargana kovalıycaz aksilik olmazsa rasgele.
Abi dün manyak zargana yapmış orası. :D

Boğazda balık tutuyoruz... Muhabbet açıldı.
Ulen diyoruz, ne zaman balığa gelsek,dün manyak balık vardı diyorlar. Bu ne manyak bir dünmüş böyle bi tutturamadık deyip gülerken,iyi niyetli bi vatandaş yanımıza geldi. Kovamıza baktı boş. Sonra ilerde parolomız olacak o lafı etti gene.

"Dün deli balık aldılar burdan"

Karnımıza kramp girdi.
Adamda ne olduğunu anlamadı tabi.Muhtemelen sövdü içinden.

haydibalıga

Aktif Üye
Adı
alpay
Dünü yakalamak lazım.

Geçenlerde alakasız bir noktada, alakasız takımla sallamacı avcı pozisyonunda olan bir oltacının yanımda Palamuta olta atması gibi.

Oda "Dün manyak balık vardı" demişti:D:D:D

Abi dün manyak zargana yapmış orası. :D

"Dün deli balık aldılar burdan"

.