Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saroz bana yaramadı :)

Adı
Timur Kurtuluş
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Geçmiş olsun yeni telefon hayırlı olsun
Teşekkür ederim muhterem abi :) başka türlü yenisini alacağımız yoktu.. bunu boyuna asmalı şamandıralı su geçirmez kılıflardan alacam :D düşerse batmasın karda yağsa atlar alırım (ıslanmadan içim rahat etmez) :D

Adı
Timur Kurtuluş
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sevgili Timur,
Öncelikle geçmiş olsun.başına fazlasıyla talihsizlikler gelmiş ama bunlarda bir tecrübedir.
Fakat balıksız bir av raporunda bir o kadar keyifli olmuş.
Tekrar geçmiş olsun der,balıklı av raporlarınıda beklediğimi ifade etmek isterim.
Teşekkür ederim abicim. Bahtsız bedevi benden sonra konuşulmaz artık :) Aslında haftada bi kaç gün balığa gidiyorum ama kayda değer talihsizlikler olmadığından raporlar arasında kalabalık yapmak istemiyorum :) ki malum bu sene boğazda falanda düzgün balık yoktu... Artık nisan ayını bekliyorum yeterince tuzlandık nisandada göle düşerek üstümdeki tuzu atarım diye düşünüyorum :))

orhan37

Aktif Üye
Adı
orhan d
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Acı tatlı güzel bir anı olmuş sarozun kemikli ğüneyli tarafınımı yokladınız yoksa Erikli ENES tarafınımı benimde niyetim var haftasonu ya nasip

Adı
Timur Kurtuluş
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Acı tatlı güzel bir anı olmuş sarozun kemikli ğüneyli tarafınımı yokladınız yoksa Erikli ENES tarafınımı benimde niyetim var haftasonu ya nasip
kemikli tarafına gittik yoklayalım dedik ama kemikli bizi yokladı gönderdi :) sağlam tulum olmadan gitmeyin :)

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
Geçmiş olsun Timur
Telefon gitmiş ama en azından sen sapasağlamsın.
Bilinmedik meraları gündüz gözüyle keşfetmeden gece karanlıklarında gitmemek lazım.
Bir de tulum bile giyseniz beli lastikli suyu hemen içeriye almayacak nitelikte bir de üst kıyafet tulumun üzerine giyilmeli ki yaşadığın gibi bir durumda ıslanmaktan kurtulabilesin.
Ekli dosyayı görüntüle 69841
Burada görülen üst kıyafet Decathlon'dan alınma.
Bel ve kollar neopren, boyun kısmı cırt cırtlı..
Komple suya dalmazsan su geçirmez..

Ekli dosyayı görüntüle 69842
6katılıyorum, gayet faydalı oluyor. Bende tulumunun lIcini suyla doldurmus biri olarak bu tecrubeden sionra aynı taktigi uyguladim . Gayet basarili. Yuksek dalgalarda da iceri su girmiyor.
Tekrardan gecmis olsun. Bunlar bu isin yan etkileri ..

mizan

Daimi Üye
Adı
Erdem
merhaba arkadaşlar uzun zamandır rapor yazmıyorum ama zaten balıkta yok rapor yazılacak :)
hafta sonu bi değişiklik yapıp arkadaşlarla birlik saroza gitmeye karar verdik... C.tesi gece 12de yola çıktık sabah suyuna hiç gitmediğimiz sadece adını duyduğumuz bi yere gitmeye karar verdik..
Sabah 6 gibi meraya vardık hava aydınlanmadan yerimizi almak için hazırlanmaya başladık. Bende kasık çizmesi diğer arkadaşta boy çizmesi (tulum) vardı... diğer arkadaş turist gibi çizme falan yok :)
Neyse dedim belki gerek kalmaz ama yanımızdan 3 4 kişi gitti hepsi tam techizat tulumlar kafa lambaları vs vs.. Bizde yeri bilmiyoruz ya çaktırmadan gidenleri takip ediyoruz :) bi yerde sudan geçmek gerekiyor derinlik bacak boyu kadar (demekki tulumu bu yüzden giyiyorlarmış)
arkadaşa dedim biz ikimiz geçeriz sen bekle sonra tulumu alıp ben sana getiririm sende geçersin ordan... karşıya doğru yürümeye başladık yaklaşık 50 metrelik mesafe.. son 3 metre kaldı büyük kayanın üzerine çıkıcammmm derken ayağım bi boşluğa geldi ben hooop suyu göğüsledim :D
kasık çizmesi falan hikaye boğaza kadar ıslandım ama şapka kuruydu allahtan :D su buz gibi ben üşümemek için lahana gibi giyinmiştim komple sırılsıklam çıktım kayaya.. sonra dedim cebimde sigara vardı inş ıslanmamıştır derken elimi cebime attım telefon denk geldi :) tel suyu yemiş kapandı hemen :S yapacak bişey yok moral bozmuyoruz :) arkadaştan tulumunu alıp karşıya diğer arkadaşa götürdüm sonra yine ortadaki kayaya geçtik..
en iyisi ben bi soyunayım ıslak elbiseleri çıkarayım dedim ama çıplak duramam :S arkadaşlarım sağolsunlar benim gibi lahana gibi giyinmişler. Adem arkadaşım (tulumsuz olan :) ) çift mont giymiş ve alt tarafında kotun altında içlik varmış çıkarıp montun birini ve kotunu verdi... sonra taş o kadar soğuk ki valla su 2 kat daha sıcaktı :S ayaklarım dondu :S sonra çıkarıp botlarınıda verdi bende montumun kuru yerini serdim oda çorapla üstüne bastı :) diğer arkadaş geldi oda rüzgar montu falan giymiş onu verdi.. baya ısındım ama ademde üşümeye başladı bide gün açarken rüzgar esmeye başladı 1 saat duramadık orda ve geri dönüp başka meralar bulmaya karar verdik... geliboluya doğru yola çıktık hava ısınmaya başlamıştı tabi bende öyle ama önce donu kaloriferde kurutmuştum :) sonra sırayla atlet içlikler falan... geliboluda boru kurdu sülünez falan bulup yemli atarız dedik ama yem bulamadık bizde gidip tavuk göğüsü aldık 3 lü takım 50 gr kurşunla salladık gelibolunun arka kumsallarında :) sonuç olarak ordada 1 saat durduk ve dönüşe geçtik...
Resimli rapor yazıyor başlıkta ama tel olmayınca resimde olumuyor :) hem tlf olsada balıksız gene olmuyor.. yani velhasılkelam 10 saat yol gidip geldik telefondan olduk üşüdük (donduk) aç kaldık susuz kaldık balıksız kaldık ama acı tatlı anı oldu :)
siz siz olun herkesin tulumla gittiği yere tulumsuz gitmeyin :) :)
Herkese Rast Gelsin :)
Geçmiş olsun. Ama yinede eğlenceli bir macera olmuş.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi