Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saroz Körfezi Erikli, Yayla, Mecidiye, Sazlıdere, Güneyli, Kemikli Balık Son Durumlar

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese selamlar, bu sabah suyunda havanın kapalı ve rüzgarın şiddeti beni yine denize çağırdı. Su çok çekilmişti, bundan sebep belime kadar suya girerek atışlara başladım, bir 30 dakika sonra güzel bir lüfer geldi. Arkasından epey çalışmama rağmen birşey olmadı. Peşinde olan herkese rastgelsin.

Ekli dosyalar

BasakKuru

Yeni Üye
Adı
Başak Kuru
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, erikli yayla mevkiinde yemli deneyen var mı? Durumlar nasıl? Saros'ta balık tutan kalmadı mı ya :'(

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba. Sultaniçe köyünde kayınpederimin yazlığı var. Yaz aylarında giderim. Balıkçı barınağı mendirek dışında harika istavritler görürüm. Zargana alanlar çok, mera levrek, sargoz, çipura yapar. Aynalarda sinarit palazları bulunur. Tek sıkıntı eriştelik mera olduğu için olta atılacak noktanın ayna olmasıdır. Kumluklarda çok güzel mırmır da olur. Çok güzel meradır. Tavsiye ederim. Uydu görüntülerini inceleyip gidin. Doğru yere olta atın, gece ve sabah suyu sardalya ile de çok güzel vuruşlar alırsınız.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar, erikli yayla mevkiinde yemli deneyen var mı? Durumlar nasıl? Saros'ta balık tutan kalmadı mı ya :'(
Merhaba. Sultaniçe köyünde kayınpederimin yazlığı var. Yaz aylarında giderim. Balıkçı barınağı mendirek dışında harika istavritler görürüm. Zargana alanlar çok, mera levrek, sargoz, çipura yapar. Aynalarda sinarit palazları bulunur. Tek sıkıntı eriştelik mera olduğu için olta atılacak noktanın ayna olmasıdır. Kumluklarda çok güzel mırmır da olur. Çok güzel meradır. Tavsiye ederim. Uydu görüntülerini inceleyip gidin. Doğru yere olta atın, gece ve sabah suyu sardalya ile de çok güzel vuruşlar alırsınız.

BasakKuru

Yeni Üye
Adı
Başak Kuru
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkür ederim yanıtınız için :)

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Geçen ayki 5 günlük lodosta ilk 3 gün levrek yapmadı çok az balık yaptı. Son 2 gün levrekler kendini gösterdi. Çok fazla ufak balık vardı balığı alanlar %80 bibi ile balıkları aldılar. Bu dönemde ufak balık çekilmemiş olursa avlarda donmuş veya canlı bibi şart gibi. Bu durum çanakkale içinde geçerli.

BasakKuru

Yeni Üye
Adı
Başak Kuru
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçen ayki 5 günlük lodosta ilk 3 gün levrek yapmadı çok az balık yaptı. Son 2 gün levrekler kendini gösterdi. Çok fazla ufak balık vardı balığı alanlar %80 bibi ile balıkları aldılar. Bu dönemde ufak balık çekilmemiş olursa avlarda donmuş veya canlı bibi şart gibi. Bu durum çanakkale içinde geçerli.
Merhabalar, hangi bölgede levrek göstermeye başladı kendisini, bilginiz var mı

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,bayramda saros körfezinde olmayı planlıyorum.kafa dinlemek,ve tabi balık avı için.konum olarak henüz netleştirmedim.bu mevsim balık avı için önerileriniz olursa ona göre bir konum seçeceğim.şimdiden teşekkürler..

BasakKuru

Yeni Üye
Adı
Başak Kuru
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,bayramda saros körfezinde olmayı planlıyorum.kafa dinlemek,ve tabi balık avı için.konum olarak henüz netleştirmedim.bu mevsim balık avı için önerileriniz olursa ona göre bir konum seçeceğim.şimdiden teşekkürler..
Merhabalar. Tam şu dönemler kısır geçiyor buralar. Nisan başı gibi kıpırdanmaya başlar. Sarosun hangi bölgesi alternatiflerinizde? Malum, büyük bir alan

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar. Tam şu dönemler kısır geçiyor buralar. Nisan başı gibi kıpırdanmaya başlar. Sarosun hangi bölgesi alternatiflerinizde? Malum, büyük bir alan
Adilhan köyünden başlayıp,Enez'e kadar olan bölgede olmayı düşünüyorum ama duruma göre bu bölgenin karşı kıyıları da olabilir.