Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saroz Körfezi Erikli, Yayla, Mecidiye, Sazlıdere, Güneyli, Kemikli Balık Son Durumlar

Pantolon

Yeni Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2 hafta önce ve ondan bir önceki hafta Enez Liman'da spin denemeleri yaptım. Bırakın tutmayı oynak bile göremedim. Gırgırlardan çok fazla ağ atılıyor. Vakıf köyü ve Büyükevren tarafları da aynı. Köy ahalisi karadan, açığa doğru ağlarla doldurmuş her tarafı. Yani balığın ne kıyıda ne de açıkta gezme şansı yok.

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
2 hafta önce ve ondan bir önceki hafta Enez Liman'da spin denemeleri yaptım. Bırakın tutmayı oynak bile göremedim. Gırgırlardan çok fazla ağ atılıyor. Vakıf köyü ve Büyükevren tarafları da aynı. Köy ahalisi karadan, açığa doğru ağlarla doldurmuş her tarafı. Yani balığın ne kıyıda ne de açıkta gezme şansı yok.
kötü olmuş. aslında yaklaşık 2 haftadır tek tük de olsa iri istavrit ve zargana mevcut. hatta son 1-1.5 haftadır çok ciddi hızlanmış durumda. gününde olursanız güzel sayıda balıkla dönebilirdiniz.

Pantolon

Yeni Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kötü olmuş. aslında yaklaşık 2 haftadır tek tük de olsa iri istavrit ve zargana mevcut. hatta son 1-1.5 haftadır çok ciddi hızlanmış durumda. gününde olursanız güzel sayıda balıkla dönebilirdiniz.
Bayram tatilinde deneyeceğim artık şansımı. Vakıf'dan ümidim yok ama liman sürpriz yapar umarım.

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

Ekli dosyalar

Pantolon

Yeni Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hafta sonu lodos arkası yemli denedim. Ufak bir vatoz ziyaret etti. Onun dışında vuruş olmadı. Sezon açılmasıyla birlikte tabi ki her yer ağ ile dolmuş yine.

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
8 haftadır her hafta sonu balığa çıkmama rağmen maalesef kayda değer balık alamadım körfezde. Her sene olduğu gibi ağustos sonunu beklemek gerekiyor paşaların körfeze girmesi için. İşin ilginç tarafı önceki yıllarda tek tük de olsa bir şeyler gelirdi, bu sene bir garip. Bugün vicdani limitler doğrultusunda birini alıkoydum peşinde olanlara rastgelsin.
takım bilgisi,
Makine : stella c3000 mhg
Kamış. : apia foojin z generous
İp. : Gosen roots 1.2 pe
Lider. : daiwa prorex 0.40
IMG_2033.jpeg

Newbie34

Yeni Üye
Adı
Murat F.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
2025'de tek bir kişi yazmış tek bir balık. Var mı deneyenler haftasonu kampa spin olta ile gitmeyi düşünüyorum. İlk defa gideceğim, olta taşımaya değer mi sizce?

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sanki daha erken gibi o bölge için.eylül ayında denenebilir diye düşünüyorum.yine de giderseniz denemiş olursunuz.