Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saroz sinagrit avı video görüntüleri

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sevgili üstadım, beklenen film gösterime girmiş, :harika:müthiş bir avını en can alıcı haliyle görsel şölen olarak bize sergilemişsin. Hala daha bu işin kurdu olduğunu ve nice biz gençlerin biyerlerinden hava kaçıracağı bir mücadeleyi sergilemissin:D
Özelliklede bahsettiğiniz sulh mesajı çok sevindirici, inşallah aynı teknede ikinizin birlikte partnerlik edip avlandığınız videoları izler ve ufkumuzu genişletiriz.
Bir Vedat Abayoğlu-Orhan Küçükbiçmen öğretisi yakındır diye düşünmek istiyorum;)
Ama Üstadım sana sevgim ve saygım bu satırları yazmam gerektiğini söylüyor bana,
söylemeden edemeyeceğim, hiç bir samimiyet, böyle irite edici bir konuşmaya, daha doğrusu affınıza sığınarak dalga geçer gibi gevşek bir tarza müsade ve müsamaha edemez bu benim şahsi görüşüm.
Bu hayatta öğrendiğim önemli şeylerin başında gelen "USTAYA SAYGIDIR"

Sökeli

Aktif Üye
Adı
Sami Sökeli
Sayın Abayoğlu gönül dostlarınızın sizi bu siteden de takip ettiğini ve ögretilerinizden her daim faydalanmaya çalışacağımızı bilmenizi isterim.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler vedat abii bu sinaritler adamın dilini dışarı çıkartıyor demek ki :D
boyne söylenip duruyorsun yok ihtiyarladım yok yaşlandım yok son demler yahu bırak bu karamsarlığı daha yeni demlendin çay gibisin maşallah :D

okahraman

Üye
Adı
Okan Kahraman
Tebrikler ustam. Orhan Bey ile aranızın düzelmesine de gönülden sevindim. Böyle nice avlar yapmanızı ve bizim gibi gençlerin ufkunu genişletmeniz ümidiyle.

Saygılarımla

Oral Atak

Üye
Adı
Oral Atak
Video Filmini ilgi ve beğeni ile izledim. Ellerinden öpüyorum Sevgili Vedat Ağabey.

paslıçivi

Yeni Üye
Adı
koray çağalıoğlu
tebrikler vedat abi. şansın bol olsun. darısı benim başıma