lost_zombie
Daimi Üye
- Adı
- Nejat BİLECEN
- Kan Grubu
- A Rh Negatif
Sevgili üstadım, beklenen film gösterime girmiş,
müthiş bir avını en can alıcı haliyle görsel şölen olarak bize sergilemişsin. Hala daha bu işin kurdu olduğunu ve nice biz gençlerin biyerlerinden hava kaçıracağı bir mücadeleyi sergilemissin
Özelliklede bahsettiğiniz sulh mesajı çok sevindirici, inşallah aynı teknede ikinizin birlikte partnerlik edip avlandığınız videoları izler ve ufkumuzu genişletiriz.
Bir Vedat Abayoğlu-Orhan Küçükbiçmen öğretisi yakındır diye düşünmek istiyorum
Ama Üstadım sana sevgim ve saygım bu satırları yazmam gerektiğini söylüyor bana,
söylemeden edemeyeceğim, hiç bir samimiyet, böyle irite edici bir konuşmaya, daha doğrusu affınıza sığınarak dalga geçer gibi gevşek bir tarza müsade ve müsamaha edemez bu benim şahsi görüşüm.
Bu hayatta öğrendiğim önemli şeylerin başında gelen "USTAYA SAYGIDIR"
Özelliklede bahsettiğiniz sulh mesajı çok sevindirici, inşallah aynı teknede ikinizin birlikte partnerlik edip avlandığınız videoları izler ve ufkumuzu genişletiriz.
Bir Vedat Abayoğlu-Orhan Küçükbiçmen öğretisi yakındır diye düşünmek istiyorum
Ama Üstadım sana sevgim ve saygım bu satırları yazmam gerektiğini söylüyor bana,
söylemeden edemeyeceğim, hiç bir samimiyet, böyle irite edici bir konuşmaya, daha doğrusu affınıza sığınarak dalga geçer gibi gevşek bir tarza müsade ve müsamaha edemez bu benim şahsi görüşüm.
Bu hayatta öğrendiğim önemli şeylerin başında gelen "USTAYA SAYGIDIR"