Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İptal Edildi Satılık Daiwa Sahteler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Elimde sezon sonu fazla kalan sahteleri satıyorum kendilerinin zaten kullanılmışları mevcut. Başka sahteler alacağım...
Hepsi temiz durumdadır denize bir iki kez o da tek iğne uygulamasının sahtenin yüzüşüne etkisi nedir diye merak edildiğinden girmiştir. Bu arada tek iğne uygulaması gayet güzel çalışıyor. Üçlü iğneler sağlamdır tek iğnelerle birlikte paketin içinde yollanacaktır.
Hepsine 180 tl istemekteyim. Kargo alıcıya aittir.
Sahtelerin avcılığı ise 10 numerodur.
Sahteler...
Daiwa morethan x-roll 125 limon ve sardine
Daiwa SLS z120f gökkuşağı ve parlak sardine...satılık sahteler.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Hayırlısı satışlar. Tek iğnelerin modeli ve numarası nedir acaba?

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Decoy pluggin single 27, 1 ve 1.0 nolu iğneleri kullandım

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Arkadaşlar sahteler satıştan çekilmiştir. Platten alınsa bile 43 tl ye geliyor tanesi ki kargo dahil değil buna. Bu kadar sıcak olmasına rağmen satılmaması gerçekten kimsenin ihtiyacı yokmuş bu sahtelere. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

dixixes

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Arkadaşlar sahteler satıştan çekilmiştir. Platten alınsa bile 43 tl ye geliyor tanesi ki kargo dahil değil buna. Bu kadar sıcak olmasına rağmen satılmaması gerçekten kimsenin ihtiyacı yokmuş bu sahtelere. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
Kimsenin ihtiyacı yomuş demişsiniz ya şahsım adıma benim ihtiyacım yok.değil 180 4 tanesini 1 tl ye vereyim desen gene almam.Beğenmedim sahteleri

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
E alma... ticaretini yapmıyorum ki ben bu işin zarar edeyim, mal satamayınca batayım. Elimde fazla olan sahteleri hemde iş yapan sahteleri, ihtiyacı olan hem yurt dışı ile uğraşmasın hemde yurt içinde fahiş fiyatlar vererek almasın diye satışa koydum. Ama demek ki yanlış düşünmüşüm hatalıymışım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...