Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İptal Edildi Satılık Daiwa Sahteler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Satıştan çekmeseydin iyiydi, birine muhtar ikisine ben taliptik. Belki o kalan birinide başka biri alırdı ama sen bilirsin tabi. Güzel sahteler, uygun fiyat. Kimse yararlanamadı.:snzdglsn:
Konuyu kilitliyorum.
images.jpg

Son düzenleme:

dixixes

Aktif Üye
Adı
Gökhan
İyi akşamlar.Hatanız sahteleri satmak istemenizde değil ki.Kimsenin ihtiyacı yokmuş şeklinde küçümseyerek konuyu kapamak istemeniz.Kimi ;
a)sahteleri beğenmiştir ama o kadar parası yoktur
b)tamamını beğenmemiştir bir kısmını beğenmiştir birkaçını almak ister
c)parası vardır yada yoktur ama satmak istediğiniz bazı sahteler elinde vardır olmayanları almak isteyebilir...vs

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
İyi akşamlar.Hatanız sahteleri satmak istemenizde değil ki.Kimsenin ihtiyacı yokmuş şeklinde küçümseyerek konuyu kapamak istemeniz.Kimi ;
a)sahteleri beğenmiştir ama o kadar parası yoktur
b)tamamını beğenmemiştir bir kısmını beğenmiştir birkaçını almak ister
c)parası vardır yada yoktur ama satmak istediğiniz bazı sahteler elinde vardır olmayanları almak isteyebilir...vs
Arkadaşım kimseyi küçük gördüğüm yok...

Balıkçı Abi

Aktif Üye
Adı
ibrahim barış
Kan Grubu
B Rh Negatif
160 tl teklif ettim sahtelerinize ama kesinlikle pazarlik kabul etmediniz. Bu sizin dediginiz seyle yani kimsenin ihtiyaci yokmus demek ki demenizle biraz ters dusuyor bence. Onun disinda kesinlikle sahteleri istediginiz fiyata satmakta, satistan cekmekte veya satmis gibi gorunup vazgecmekte bla bla sonuna kadar ozgursunuz. :) Sonucta ürün sizin kimse agzini acipta tek bir kelime dahi edemez. Karar sonuna kadar sizindir. Farkli dusuncede olan sonuna kadar bos dusunmus olur. Nokta :) İyi aksamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...