dogu
Aktif Üye
- Adı
- Doğu Eyler
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Merhabalar,
Elimdeki sahtelerin sayısı 100 geçince yenilerini almak için denediğim sahteleri satışa çıkarıyorum.
Umarım birilerinin işine yarar.
Sahteler 1:
İlk resim Jackall markasının sırasıyla Sride, Bowstick ve mudsuccer modelleri. VE river2sea rover 128

Bu sahteleri aksiyonlarına
Bowstick için Jackall - Bow Stick 130 - YouTube
Mudsuccer için Mud Sucker - YouTube
Sride için aksiyon videosu bulamadım ama yüzüşü canlı yeme çok yakın tabi yavaş sarımlarda. Sride üzerindeki boya plastik kutuda sakladığı için biraz bozldu, diğerleri çok temizdir. Bowstick in aksiyonunu izlemenizi öneririm.
Bu 3 sahtenin fiyatı 50 TL. 4 oldu fiyat aynı kaldı.
Sahteler 2:
ima komomo SF-95 slim ve ima Calm 80

Bu iki sahtede çok az kullanılmıştır.
Bu 2 sahtenin fiyatı 50 TL.SATILMIŞTIR
Sahteler 3:
3 x Maria chase sw

Bu üç sahteden en alttaki hiç kullanılmamıştır ve ikinci olanda çok az kullanılmıştır.
Bu 3 sahtenin fiyatı 55 TL.SATILMIŞTIR
Sahteler 4:
2 x X-rap ve rapala mullet

Bu 3 sahtede çok az kullanıldı.
Bu 3 sahtenin fiyatı 40 TL.SATILMIŞTIR
Kargo alıcıya aittir. PTT kargo kapıda ödemeyle göndere bilirim ama hava ile ödeme olursa benim için daha zahmetsiz olur.
Elimdeki sahtelerin sayısı 100 geçince yenilerini almak için denediğim sahteleri satışa çıkarıyorum.
Umarım birilerinin işine yarar.
Sahteler 1:
İlk resim Jackall markasının sırasıyla Sride, Bowstick ve mudsuccer modelleri. VE river2sea rover 128

Bu sahteleri aksiyonlarına
Bowstick için Jackall - Bow Stick 130 - YouTube
Mudsuccer için Mud Sucker - YouTube
Sride için aksiyon videosu bulamadım ama yüzüşü canlı yeme çok yakın tabi yavaş sarımlarda. Sride üzerindeki boya plastik kutuda sakladığı için biraz bozldu, diğerleri çok temizdir. Bowstick in aksiyonunu izlemenizi öneririm.
Bu 3 sahtenin fiyatı 50 TL. 4 oldu fiyat aynı kaldı.
Sahteler 2:
ima komomo SF-95 slim ve ima Calm 80

Bu iki sahtede çok az kullanılmıştır.
Bu 2 sahtenin fiyatı 50 TL.SATILMIŞTIR
Sahteler 3:
3 x Maria chase sw

Bu üç sahteden en alttaki hiç kullanılmamıştır ve ikinci olanda çok az kullanılmıştır.
Bu 3 sahtenin fiyatı 55 TL.SATILMIŞTIR
Sahteler 4:
2 x X-rap ve rapala mullet

Bu 3 sahtede çok az kullanıldı.
Bu 3 sahtenin fiyatı 40 TL.SATILMIŞTIR
Kargo alıcıya aittir. PTT kargo kapıda ödemeyle göndere bilirim ama hava ile ödeme olursa benim için daha zahmetsiz olur.
Moderatör tarafında düzenlendi: