Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhabalar Selçuk Bey, konu beni ilgilendirmiyor aslında ama herkesin affına sığınarak bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. Vermiş olduğunuz linkte makine stokta bulunmuyor ve en son ne zaman stoktaysa hala o fiyatı güncellenmemiş haliyle durmaktadır. Belki de hiç stoğa girmemiş de olabilir tabi. Bu, artık çok aşina olduğumuz durumlardandır. Firmaların hepsi web sitelerini güncelleme konusunda titiz değiller maalesef. Makineyi stoklarında bulunduran sitelere bir göz atarsanız güncel satış fiyatının 300 TL civarlarında olduğunu göreceksinizdir. Ayrıca Furkan arkadaşımız da zaten 175 TL gibi bence de gayet makul bir rakama tertemiz güzel bir makineyi sanıyorum samimiyeti de olan Murat ağabeye satmış bulunmakta ve bahsi geçen ağabey ve kardeşim balıkçılık ve piyasa hakkında oldukça bilgi sahibi olup her ikisininde bu durumdan mutlu ve keyifli olduğunu düşünüyorum.Shimano Saros 3000F Olta Makina
sıfır makinaya 220 lira
istediğin fiyat çok fazla bilgin olsun ne de olsa 2.el satıyorsun.
Bu internet satış sitelerinin ucuz satıyoruz reklamı yapmak için her zaman yaptıkları bir numara. Büyük ihtimalle o ürünün stoklarına bir daha gelmesi mümkün değildir.Shimano Saros 3000F Olta Makina
sıfır makinaya 220 lira
istediğin fiyat çok fazla bilgin olsun ne de olsa 2.el satıyorsun.