Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satılık shimano Saros 3000F Spin Makinası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ürün tarafımdan bu hafta sonuna kadar alıncaktır, kimse sulanmasın :D

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Shimano Saros 3000F Olta Makina

sıfır makinaya 220 lira
istediğin fiyat çok fazla bilgin olsun ne de olsa 2.el satıyorsun.
Merhabalar Selçuk Bey, konu beni ilgilendirmiyor aslında ama herkesin affına sığınarak bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. Vermiş olduğunuz linkte makine stokta bulunmuyor ve en son ne zaman stoktaysa hala o fiyatı güncellenmemiş haliyle durmaktadır. Belki de hiç stoğa girmemiş de olabilir tabi. Bu, artık çok aşina olduğumuz durumlardandır. Firmaların hepsi web sitelerini güncelleme konusunda titiz değiller maalesef. Makineyi stoklarında bulunduran sitelere bir göz atarsanız güncel satış fiyatının 300 TL civarlarında olduğunu göreceksinizdir. Ayrıca Furkan arkadaşımız da zaten 175 TL gibi bence de gayet makul bir rakama tertemiz güzel bir makineyi sanıyorum samimiyeti de olan Murat ağabeye satmış bulunmakta ve bahsi geçen ağabey ve kardeşim balıkçılık ve piyasa hakkında oldukça bilgi sahibi olup her ikisininde bu durumdan mutlu ve keyifli olduğunu düşünüyorum.
Umarım yanlış anlaşılmam. Her zaman rastgelsin.

sonofmyr

Yeni Üye
Adı
hüseyin yılmaz

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
FİYAT ATAŞTIRMASI YAPARKEN EN DÜŞÜK O FİYATI GÖRDÜM DE ONDAN YOKSA SATICIYA BİR KASTIM YOKTU ...SAYGILAR İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Haydiiii kısmete bak iki gün önce konuşmuştuk, bende satıldı diye Okuma Raw II 30 aldım 250TL. bayıldım bide ihtiyaç olduğundanda değil, bak şimdi yine kurtlandım, satış devam ediyor ibaresine:):D:D

casasera

Aktif Üye
Özelden yazdığım şekilde uygunsa makinayı benim için ayırabilirsin Furkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...