Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Savage Gear Sandeel

kenduz59

Üye
Adı
umut
selam savage gear 12.5 cm 23g aldım birini lemon diğerini gündüz öğleden sonra berrak suda için aldım yeşil simli acaba doğru renk mi. Birde aksiyonu düz sarım mı yoksa aşa yukarı salıp zıplatarak mı kamış helios 2.40 15-45 yapayım 20190126_180009.jpg

kenduz59

Üye
Adı
umut
tamam usta daha yeni başladım peki yeşil simli olan gündüz için iyimidir yoksa 2 sinidemi limon yapayım

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Taşlık yerde takılır ve kurtaramazsınız. Ayrıca çok hızlı dibi bulur.
Sahte yemler gibi düşünmeyin, sarım hızı düştükçe dibe doğru gider.
Silikonların geneli böyle, özellikle ağır gramajlı jigheadler sığ ve taşlık meralarda hiç keyif vermez.
Bunları kullandığınız meranın kum olması lazım veya epey derin olması lazım.
Veya atış yapar yapmaz silikon suya değdiği gibi hızlı sarmanız gerek taşlık ve sığ yerlerde.

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Taşlık yerde takılır ve kurtaramazsınız. Ayrıca çok hızlı dibi bulur.
Sahte yemler gibi düşünmeyin, sarım hızı düştükçe dibe doğru gider.
Silikonların geneli böyle, özellikle ağır gramajlı jigheadler sığ ve taşlık meralarda hiç keyif vermez.
Bunları kullandığınız meranın kum olması lazım veya epey derin olması lazım.
Veya atış yapar yapmaz silikon suya değdiği gibi hızlı sarmanız gerek taşlık ve sığ yerlerde.
Bu tarz silikonlari sig merada yavas sarimla yuzdurmek icin tek care top arkasimi nedim bey?

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bunun jig head'i 10 gr olanları var, sadece 10 gr jig head'ini alıp o silikona takabilirsiniz, ben 10 gr lık olanını kullanıyorum 10 grlık daha iyi aksiyon alıyor bide aliexpress te 8,5gr olanını buldum onu sipariş verecem fiyatıda daha uygun. US $2.79 30% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı