Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu model lateo 90ml ile nasıl olur acaba?Sg8 3000 gelmiş
Aldık yine
Deneyelim bilgi vereceğim
![]()
Burlarda üçbiyn dörtbiyn deniyoru...balık moturu bozuyoru...burlarda dene bi yol sayın kankurt, 50 gıram graçe merasında motur mu denenermiş. Hımm gari...Sg8 3000 gelmiş
Aldık yine
Deneyelim bilgi vereceğim
![]()
Yaprakla kraçe ile işim olmazkiBurlarda üçbiyn dörtbiyn deniyoru...balık moturu bozuyoru...burlarda dene bi yol sayın kankurt, 50 gıram graçe merasında motur mu denenermiş. Hımm gari...
Tekne alabilirsem, o dönem gelsen daha iyi. Kıyıdan avcılık zorlaştı zira halen kalabalık ve verimli değil. Ortam boş diye olta atıyorsun, 15 dk sonra bir rus grubu gelip oltanın etrafında dipte keşif yapmaya başlıyorYaprakla kraçe ile işim olmazki
ama sizin orda denemek isterim
Mevsimi ne zaman haber verirsen iki gün ziyarete geleyim @Muhayyer Adem abi,
İnşallah...Çabuk alıver bi zahmet şu tekneyi
![]()
Çabuk alıver bi zahmet şu tekneyi
![]()
siz iki yaşlı kurt’u takipteyim. ben de sgs8 5000 aldım, beni de çağırırsanız tecrübelerimi paylaşabilirim, BELKİİİİnşallah...
siz iki yaşlı kurt’u takipteyim. ben de sgs8 5000 aldım, beni de çağırırsanız tecrübelerimi paylaşabilirim, BELKİİİ![]()
evet abi, 6000’ine çok baktım ama hiçbir yerde yoktu. 0.24 mm’den 260 metre ip yeter diyerekten 5000 de olur dedim. zaten 260 metre iple gelmeyen balık 300 metre ile de gelmezShorejig mi yapmak için aldın?