Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Savagear Ccs 290

ugcy

Aktif Üye
Adı
Uğur ceylan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba savagear ccs 290 60gr kamış kullanan bilgi sahibi olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum. Aksiyon hızı ve sertliği nasıldır. Kıyıdan Orta büyüklükte kuzu yazılı orkinos avlarında kullanmayı düşünüyorum. Mevcut kamışım daiwa ballistic 274 14 42. Kullandığım kamışımdan çok memnunum bu mevcut kamışıma göre artıları eksiklerini değerlendirebilirseniz çok sevinirim.

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benimde aklimi deli gibi kemiren bir soru firsatim olursa ccs 60 grami kullanicam tecrubelerimi paylasirim ona gore almayi dusunursunuz

ugcy

Aktif Üye
Adı
Uğur ceylan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benimde aklimi deli gibi kemiren bir soru firsatim olursa ccs 60 grami kullanicam tecrubelerimi paylasirim ona gore almayi dusunursunuz
Benim için Sırf takımı fazla ağırlaştırmadan biraz daha ağır jig atabilmek için değer mi sorusu sebep oluyor bunlara

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bulunduğun bölgede bir arkadaşımın kullandığı kamış var Jackson ocean gate 20-80 atarlı bir kamış aşağı videodan kamışın aksiyonunu göre bilirsin bi fikir sahibi olursun.

ugcy

Aktif Üye
Adı
Uğur ceylan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bulunduğun bölgede bir arkadaşımın kullandığı kamış var Jackson ocean gate 20-80 atarlı bir kamış aşağı videodan kamışın aksiyonunu göre bilirsin bi fikir sahibi olursun.

Teşekkürler daha önce izlediğim bir av. Kamış shore jig kamışı bunun içinde ağırlığı biraz fazla gibi duruyor 20 60 atarlı sı bile 240gr üstünde benim mevcut kullandığım kamış 131 gr bu ccs ise 171 gr civarı. Sanırım Jackson beni epey zorlar. Genelde sık ve uzun süreler spin ve hafif jiglerle av yapıyorum. Ayrı takımda yapmak istemediğimden hafif olsun diye tam shore jig stiline geçemiyorum.

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkürler daha önce izlediğim bir av. Kamış shore jig kamışı bunun içinde ağırlığı biraz fazla gibi duruyor 20 60 atarlı sı bile 240gr üstünde benim mevcut kullandığım kamış 131 gr bu ccs ise 171 gr civarı. Sanırım Jackson beni epey zorlar. Genelde sık ve uzun süreler spin ve hafif jiglerle av yapıyorum. Ayrı takımda yapmak istemediğimden hafif olsun diye tam shore jig stiline geçemiyorum.
Benimde amacim buydu bugun kullandim 20 gram jigde attim 25 gram sahtede attim 20 gram kalamat zokasida attim 40 ve 45 gram jigde attim erim olarak guzeldi 20 gramlarda bile hatiri sayilir erimlere yaklastim 0.16 8 örgu ip ile hafif gramajli jiglerde ve 20 30 gram arasi sahtelerde guzel sonuclar cikarir kullandigim kamisin 2 yuzugunde problem olmasina ragmen erimi fazla etkilemedi alinabilir bir kamis bence

ugcy

Aktif Üye
Adı
Uğur ceylan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benimde amacim buydu bugun kullandim 20 gram jigde attim 25 gram sahtede attim 20 gram kalamat zokasida attim 40 ve 45 gram jigde attim erim olarak guzeldi 20 gramlarda bile hatiri sayilir erimlere yaklastim 0.16 8 örgu ip ile hafif gramajli jiglerde ve 20 30 gram arasi sahtelerde guzel sonuclar cikarir kullandigim kamisin 2 yuzugunde problem olmasina ragmen erimi fazla etkilemedi alinabilir bir kamis bence
Kamışın kendini toplama hızı nasıldı ve kombin olarak hangi makinayla test ettiniz. 40 gr jiglerde aksiyon verirken zorlanma oldu mu? En önemlisi skoru oldu mu yük altındaki durumuda merak konusu

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Skoru olmadi sadece deneme atislari yaptim 45 gram jigde aksiyon guzeldi ama yorucuydu maximum 40 gram bu kamis icin yeterlidir atistan sonra toplamasi gayet hizli ve atis sirasinda abanmama ragmen cok hizli toparladi yuk altindayken de kamis bi shore jig kamisi gibi sert degil ama bi spin kamisi kadarda kendini kaybetmeyen bi yapisi var siz nereden almayi dusunuyorsunuz acaba?