ErzincanLee
Aktif Üye
- Adı
- HALİL EKİNCİ
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Arkadaşlar Merhaba Başlıktanda anlaşıldığı üzere savegear mpp2 kamışlar genel olarak nasıldır?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
yorum ve görüşlerin için teşekkür ederim sizden başka kullanan yok galiba =DMerhaba, eski mpp serisi de yeni Mpp2 serisi de kullandım. Güç olarak derseniz ikisi seri de çok güçlü ve hakkını fazlasıyla veriyor. Aralarında tek fark Mpp2 serileri 2 tık daha sert olmuş ve bencesi böyle daha hoş ve kullanışlı. Almak istediğiniz aralıkta malzeme kullanırsanız kullanım açısından çok olumlu etkilediğini tecrübe edeceksiniz. Bir diğer gözlemim de savage gear markasının kullandığı halka yapısı misinenin akıp gitmesini ve dolayısıyla atış erimini olumlu yönde etkilediğidir.
Bir de not düşmek isterim kamış ağırlığı gözünüze fazla gelebilir, asla takılmayın çok dengeli olduğu için hissetmiyorsunuz bile..
Benimde 7 25 olan dikkatimi çekti kamışla beraber hangi makinayı kullanıyorsunuz yada ne tür bir makina aralığı kamış makina kombinasyonuna uygun olur. Birde kamış aksiyonu ve sertliğinden memnunmusunuz.Ben 7-25 ve 15-42 olan iki modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Detay soracağınız soru varsa yanıtlamaya çalışırım.
Ben kamışla birlikte Okuma Alaris Als 30 makine kullanıyorum. İkisi birlikte gayet dengeli oldu. Üzerinde de Sufix Perf. Pro 8 kat 0.12 ip kullamıyorum.Benimde 7 25 olan dikkatimi çekti kamışla beraber hangi makinayı kullanıyorsunuz yada ne tür bir makina aralığı kamış makina kombinasyonuna uygun olur. Birde kamış aksiyonu ve sertliğinden memnunmusunuz.
Anladım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.Ben kamışla birlikte Okuma Alaris Als 30 makine kullanıyorum. İkisi birlikte gayet dengeli oldu. Üzerinde de Sufix Perf. Pro 8 kat 0.12 ip kullamıyorum.
Aksiyonu fast. kamış kendini çok hızlı ve tatlı bir şekilde toparlıyor. Sertliği medium- medium hard diyebilirim.
6-7 gr lık sahteleri bile tatmin edilebilir mesafelere gönderebiliyor ve güzel aksiyon veriyor. Light spin için tavsiye edebileceğimi fiyat performans olarak güzel bir kamış.
mpp 170 ve mpp2 120 ile 17 cm lik sahte atışı ve 40 gr lik sahteler ile poping yaptınız mı ?mpp modelinden 170gram ve 10-30 atarli olan kamislara sahibim, 170gram atarli kamisi ben joker olarak adlandiriyorum, her turlu jigde inanilmaz mesafeler katediyor ve kullanimi cok rahat.. 10-30 olani ise yedek spin kamis olarak kullaniyorum, cok hafif dengeli ve guclu bir kamis, savage gear kamis olarak beni hic yari yolda birakmadi.. mpp2 olarak elimde 120gram atarli 3.60 boyunda iki parca kamis var, 3-4 kez shore jig icin kullandim, ondan da memnun kaldim, kendini hizli toparlayan ve oldukca rahat atis yapmami saglayan bir kamis..40-50gram jiglerde 100metre civari atabiliyorum..
Bulundugum bolge poping ile balik alabilecegim bir yer olmadigi icin hic denemedim..mpp 170 ve mpp2 120 ile 17 cm lik sahte atışı ve 40 gr lik sahteler ile poping yaptınız mı ?