Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seferihisar-Karaburun-Mordoğan Balık Durumu

Soledo

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba,
Bayramdan sonra birkaç günlük kamp ve balık etkinliği ile kafa dinlemeyi düşünüyoruz. Daha önce balık için Muğla'nın üstüne hiç çıkmadık yeni yerler keşfetmek için Seferihisar-Karaburun-Mordoğan şeklinde bir rota düşünüyoruz. Ağırlıklı olarak spin dinlenirken de yemli beklemeli av yapıyoruz. Yakın zamanda bu bölgede bulunanlar varsa bölgenin balık durumu, hangi balık hedeflenmeli ve balık haricinde çadır için güzel bölge konusunda öneride bulunabilecek hobidaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba, en güzeli yemli çipura avcılığı olacaktır. Spin için sular ısındı bence, levrek vs denk gelmesi zor olur. Bu ara körfezde de çipura başladı, bilgilerinize :) Karaburun Mordoğan uzak meralardır :) Seferihisar için instagramdan ulaşırsanız bir iki mera önerebilirim dm yoluyla :) Rastgele şimdiden..

Soledo

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba, en güzeli yemli çipura avcılığı olacaktır. Spin için sular ısındı bence, levrek vs denk gelmesi zor olur. Bu ara körfezde de çipura başladı, bilgilerinize :) Karaburun Mordoğan uzak meralardır :) Seferihisar için instagramdan ulaşırsanız bir iki mera önerebilirim dm yoluyla :) Rastgele şimdiden..
Cevabınız için teşekkürler, körfezi temiz olmaması ve daha sakin yerleri sevmem nedeniyle direkt olarak elemiştim. Spini her türlü yapacağım gezerek avlanmak keyif veriyor sürekli oturamıyorum :) İnstagram üzerinden yazıyorum o zaman size çipura için hazırlık yapayım :)