Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selam

GorkeM

Yeni Üye
Adı
Görkem Özdemir
Merhaba sevgili balık avı severler; aranıza yeni katıldım İstanbulda ikakamet etmekteyim. Daha önce Otomobil forum sitelerinde yöneticilik yaptım hobi amaçlı balık avcılığını seviyorum. Herkese keyifli forumlar. Umarım oldukça aktif bir forum olacağını düşünüyorum :harika:

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Aramıza hoşgeldiniz :) Siz de bizler gibi sağ üstte bulunan ''Yararlı Linkler'' bölümünden imza ayarlarınızı yapabilir; imzanızda isim, mevki, doğum yılı, kan grubu gibi bilgilerinizi belirtebilirsiniz. Bu, hitap ederken ve yazışmalarda kolaylık sağlayacaktır. Keyifli paylaşımlar dilerim...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Görkem

GorkeM

Yeni Üye
Adı
Görkem Özdemir
Aramıza hoşgeldiniz :) Siz de bizler gibi sağ üstte bulunan ''Yararlı Linkler'' bölümünden imza ayarlarınızı yapabilir; imzanızda isim, mevki, doğum yılı, kan grubu gibi bilgilerinizi belirtebilirsiniz. Bu, hitap ederken ve yazışmalarda kolaylık sağlayacaktır. Keyifli paylaşımlar dilerim...
Aramıza hoş geldiniz.
hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim
Hoş geldin Görkem
Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza formun yeterince aktif üyeleri olduğunu düşünüyorum. Selam ve Saygılar...