BeltrameStiletto
Üye
hosgeldın gokhan gıresunun neresınden =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen cevaplayana kadar rorschach ın anlamını buldumyorumları yeni gördüm. Nick Watchmen diye bir film vardı bilmem bakanınız oldu o filmde bir karakter adı. Mana olarak bilmiyorum ama mürekkep lekesi gibi bir manası olması lazım. Karakter hoşuma gittiği için bu ismi bir çok yerde nick olarak kullanıyorum. 5 sene önceye kadar ogamede oynardım ama bu nick ile değil. Online oyundan zor kurtuldum bi daha başlamam. Yorumlar için teşekkürler.
İşim Tgs' de benim postabaşıyım![]()
ben bir önceki sayfada açıklamaya çalıştım ama sanırım kaçmış gözünüzden. Anlam olarak mürekkep lekesi anlamına geldiğini zannederdim ama açıklama için ayrıca teşekkürler.yorumları yeni gördüm. Nick Watchmen diye bir film vardı bilmem bakanınız oldu o filmde bir karakter adı. Mana olarak bilmiyorum ama mürekkep lekesi gibi bir manası olması lazım. Karakter hoşuma gittiği için bu ismi bir çok yerde nick olarak kullanıyorum. 5 sene önceye kadar ogamede oynardım ama bu nick ile değil. Online oyundan zor kurtuldum bi daha başlamam. Yorumlar için teşekkürler.