Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selamlar Tüm Balık Sevdalıları

alenehjerte

Yeni Üye
Adı
ahmet
Merhaba, adım Ahmet. 35 yaşındayım ve İzmir'de yaşıyorum. Uzun zamandır ilgi duyduğum fakat bir türlü aktif olarak hayatıma sokamadığım balık sevdam yaklaşık iki ay önce bir spor mağazasından aldığım basit bir takımla başlamış oldu. Maalesef bende o acemi şansı denilen şey hiç olmadı, bu güne kadar sadece incir altında küçük bir lidaki tutabildim :( Rapala ile At-Çek ve yemi beklemeli avları öğrenmeye çalışıyorum şimdilik. Forumu yaklaşık bir aydır takip ediyorum ve bugün aranıza katılmaya karar verdim, sanırım iyi de ettim :)

İyi forumlar dilerim.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz Ahmet bey iyi forumlar dilerim .Rastgele :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Ahmet

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Hoşgeldiniz. Gittiğiniz yerlerde bol bol gözlem yapın. Hangi takımları kullanıyorlar. Yem çeşitleri. Attıklar mesafeler. Ne kadar dibe gönderiyorlar. Hızlı mı yavaş mı aksiyon veriyorlar. Vs vs.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu gidişle İzmirliler İstanbulluları sollayacak :p Hoş geldin Ahmet...

alenehjerte

Yeni Üye
Adı
ahmet
Hoş geldin Ahmet
Hoşbuldum, teşekkür ederim :)

Hoşgeldiniz. Gittiğiniz yerlerde bol bol gözlem yapın. Hangi takımları kullanıyorlar. Yem çeşitleri. Attıklar mesafeler. Ne kadar dibe gönderiyorlar. Hızlı mı yavaş mı aksiyon veriyorlar. Vs vs.
Hoşbuldum. Sanırım öncelikle sıkıntım yanlış ekipmandan kaynaklanıyor. İlk aldığım hazır seti saymazsak bilinçsizce alınmış bir set var elimde. Hani derler ya her işten anlayan usta hepsini yarım yamalak yapar. Setleri bir alana göre seçmenin daha isabetli olacağını öğrenmiş olduk :D

Bu gidişle İzmirliler İstanbulluları sollayacak :p Hoş geldin Ahmet...
Hoşbuldum, teşekkür ederim. son bir hafta içinde bile epey bi izmirli katılmış :D

Aramıza hoş geldiniz.
Hoşbuldum, teşekkür ederim :)