cemreis
Aktif Üye
- Adı
- cem seven
sevgi ve saygı duyduğum abilerim ve kardeşlerim samimiyetle yazıyorum bayaaa dır forumda ve internet ortamından çooooook uzaklardayım
peki bu arada ne yapdın diye soran olursa .......
gaza benzine zam gelsede hiç bir zaman balık avında sosyal konuları düşünmedim düşünmek de istemem..
sazan tuttum nasıl tuttum paylaşmak isterim
AV MACERASI...
11/12/2010 saat 18:00 paydos saatiiii
dans dans dans dans
sanayi işi yaptığımız için karşı dükkan komşumuz kenan usta bana eylül ayından beri sazanları annatır annatır dururdu öyle tutuk şöyle tuttuk gece böyle gündüz böyleeeee
eylül ekim kasım aylarında deniz kenarında takipte olduğum için söylediklerini kaale almadım bileasabi asabi asabi
aralık ayında denizden umudumuzu kesmiştik
ve bir akşam dükkanı erken kapattığını gördüm aradım kenan abi nerdesin
çabuk gel dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dans dans dans dans dans dans
gittim daha önceden yemlenmiş bir avlak birisinin kapısının önüüüü
hazırlıkları yapmadan (zaten hep hazırım ) avlağın kenarına arabamızı cektik ve yola birşey güştüüüüü
oneyyyyyyy kocaman bir sazan sudan çıkmış yolda zıplıyoooo
saat 21:30 civarı bizde olta atmaya başladık kullandıkları yem ekmek'di ve ceviz tanesi kadar büyük takıyorlardı.... ben herzamanki asiiii tavrımla
bu nasıl yem bu yeme balıkmı gelir diyene kadar birtane daha aldı
sonra o cem reis yemi öyle bi taktıki görüntüden sonra başladık balık tutmaya
avlakta ilk 4kişiydik kenan usta 8 tane tuttu ve arkadaşlarına 7sini verdi 3tane ben tutmuştum 1 de kenan ustanın balığı 4 balık fotoğraf karelerine sığdı
saat 02:00 gibi evde olduk
ve bir sonra ki gün hava mualefeti yüzünden olta atamadık o balığın herzaman orda olduğunu biliyorum artık
mayıs ayına kadar tatlısuya devam edicem
peki bu arada ne yapdın diye soran olursa .......
gaza benzine zam gelsede hiç bir zaman balık avında sosyal konuları düşünmedim düşünmek de istemem..
sazan tuttum nasıl tuttum paylaşmak isterim
AV MACERASI...
11/12/2010 saat 18:00 paydos saatiiii
sanayi işi yaptığımız için karşı dükkan komşumuz kenan usta bana eylül ayından beri sazanları annatır annatır dururdu öyle tutuk şöyle tuttuk gece böyle gündüz böyleeeee
eylül ekim kasım aylarında deniz kenarında takipte olduğum için söylediklerini kaale almadım bileasabi asabi asabi
aralık ayında denizden umudumuzu kesmiştik
ve bir akşam dükkanı erken kapattığını gördüm aradım kenan abi nerdesin
çabuk gel dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dans dans dans dans dans dans
gittim daha önceden yemlenmiş bir avlak birisinin kapısının önüüüü
hazırlıkları yapmadan (zaten hep hazırım ) avlağın kenarına arabamızı cektik ve yola birşey güştüüüüü
oneyyyyyyy kocaman bir sazan sudan çıkmış yolda zıplıyoooo
saat 21:30 civarı bizde olta atmaya başladık kullandıkları yem ekmek'di ve ceviz tanesi kadar büyük takıyorlardı.... ben herzamanki asiiii tavrımla
bu nasıl yem bu yeme balıkmı gelir diyene kadar birtane daha aldı
sonra o cem reis yemi öyle bi taktıki görüntüden sonra başladık balık tutmaya
avlakta ilk 4kişiydik kenan usta 8 tane tuttu ve arkadaşlarına 7sini verdi 3tane ben tutmuştum 1 de kenan ustanın balığı 4 balık fotoğraf karelerine sığdı
saat 02:00 gibi evde olduk
ve bir sonra ki gün hava mualefeti yüzünden olta atamadık o balığın herzaman orda olduğunu biliyorum artık
mayıs ayına kadar tatlısuya devam edicem
Ekli dosyalar
-
13.6 KB Görüntüleme: 809
-
17.6 KB Görüntüleme: 904
-
14.7 KB Görüntüleme: 804
-
33.3 KB Görüntüleme: 896