Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sertleşmiş Silikonlar Yemler Nasıl Yumuşatılır?

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar!!! Elimde bulunan BERKLEY GULP ALIVE SANDWORM SİLİKON yemlerimin daha önce poşeti delindiği için içindeki sıvı akmış ve zamanla yemler kazık gibi kastkatı olmuşlar suda bile yumuşamıyorlar hiç bir aksiyonları kalmamış zokaya taktınmı köpek kuyruğu gibi yukarı doğru kıvrık duruyor :) denedim biraz lrf yapıp kullandım ama deniz suyundada hiç bir değişiklik olmadı acaba nasıl eski yumuşak iğrenç hallerine geri çevirebiliriz bilen varmı? eğer bilen varsa insaniyetlik namına yardım etsin :D önerilerinizi bekliyorum ;)

Son düzenleme:
S

strangolos

Misafir
Merhaba arkadaşlar!!! Elimde bulunan BERKLEY GULP ALIVE SANDWORM SİLİKON yemlerimin daha önce poşeti delindiği için içindeki sıvı akmış ve zamanla yemler kazık gibi kastkatı olmuşlar suda bile yumuşamıyorlar hiç bir aksiyonları kalmamış zokaya taktınmı köpek kuyruğu gibi yukarı doğru kıvrık duruyor :) denedim biraz lrf yapıp kullandım ama deniz suyundada hiç bir değişiklik olmadı acaba nasıl eski yumuşak iğrenç hallerine geri çevirebiliriz bilen varmı? varsa insaniyetlik namına yardım etsin :D önerilerinizi bekliyorum ;)
yeni bi gulp alip içine atmanız işe yarayabilir

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bunlar yapı olarak diğer jel silikonlar gibi fazla yumuşak değil. Bende de var suyu gitti kuru kuru duruyorlar öyle.

araştırıcı

Aktif Üye
Adı
Levent Bekir
üç dakika dakar kaynamış su içerisinde bekletebilirsin... önce iki tanesini feda et... iyi sonuç alırsan hepsine uygula...

rastgele...

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sıcak su olabilir benimde aklıma geldi ama sıcak sudan çıkınca belli bir saatten sonra yine sertleşe bilir

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sıcak sudan çıktıktan sonrada özel sıvısına koyulabilir

Semi

Üye
Adı
Umut Semi Yavuz
Abi olmuyo bn cok ugrastim yaparsan buraya mutlaka yaz abi bn kurumamasi icin solusyonlu silikonlari kucuk saklama kaplarina koyuyorum..

scorpion26

Daimi Üye
Küçük saklama kapları kullan. Bendekilerinde suyu bitmişti ama tam kurumamıştı. Saklama kabına aldım ve birazda ton balığı yağı ilave ettim. Kullanma fırsatım olmadı ama halen sertleşmediler.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Küçük saklama kapları kullan. Bendekilerinde suyu bitmişti ama tam kurumamıştı. Saklama kabına aldım ve birazda ton balığı yağı ilave ettim. Kullanma fırsatım olmadı ama halen sertleşmediler.
Poşeti delindikten sonra zaten küçük bir saklama kabına koymuştum hatta içinde kalan sıvıyıda içine akıtmıştım ama fazla sıvı yoktu ve hiç hava almıyordu ama ona rağmen yinede kurumuşlar

oltacı34

Üye
Adı
sinan karkur
Bende bugün berkley gulp aldım kullanmadan önce 33 cc lik pet su şisesine koydum başka türlü olmuyor