Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Set tamam mı yanlışım var mı

gurusti

Üye
Adı
Demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
daiwa ballistic 2.44 7-28
okuma ceymar 4000 a
fujin hex 0.14 300 metre
ryuji 100% 0.29 lider
Makine büyük mü biraz sorun olur mu?
Bu seti böyle kullanacam
En çok 15 gram civarı arada 20 gram bazenleride 4 gram silikon ve 10 gram maketler atacam en çok jig ve su üstü kullanıyorum uygun mu bu set?
(Legalis 5-21 )(crosscast 7-28)de vardı ballistici seçtim doğru yaptım mı

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Ağır ve hafif gramajlar arasında geçiş yaparken dikkatli olun yani bu set ile 4 - 5 Gr arası birşeyler atıp sonrasında tekrar ağır sahte vb. atacaksanız geçiş yaptıktan sonra ilk atışı dikkatli yapın kuş gözü olmasın.
Trofesi bol olsun

gurusti

Üye
Adı
Demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ağır ve hafif gramajlar arasında geçiş yaparken dikkatli olun yani bu set ile 4 - 5 Gr arası birşeyler atıp sonrasında tekrar ağır sahte vb. atacaksanız geçiş yaptıktan sonra ilk atışı dikkatli yapın kuş gözü olmasın.
Trofesi bol olsun
İleride makineyi 2500 ve 3000lik ile değiştirirsem bu sorun düzelir mi set tamam mı olur

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Makine değil de daha çok kamış ve ip ile alakalı bir durum bu 7gr ile 28 Gr arasında sahteler için üretilmiş bir kamış ile 4 Gr sahte atarsanız attığınız 4 Gr sahtenin ağırlığı kamışı kurmaya yetmeyecektir erimi düşük olacaktır ve yeteri kadar ipi makine den sürükleyip çıkartmayacak ip halkalardan birine çarpıp kuş gözü olma ihtimali artacak bu seneryo da.
Alınmış ürüne yorum yapmak istemem sonuçta siz araştırmış sormuş yada keyfiniz istediği için bu makineyi uygun görmüşsünüz.

gurusti

Üye
Adı
Demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Makine değil de daha çok kamış ve ip ile alakalı bir durum bu 7gr ile 28 Gr arasında sahteler için üretilmiş bir kamış ile 4 Gr sahte atarsanız attığınız 4 Gr sahtenin ağırlığı kamışı kurmaya yetmeyecektir erimi düşük olacaktır ve yeteri kadar ipi makine den sürükleyip çıkartmayacak ip halkalardan birine çarpıp kuş gözü olma ihtimali artacak bu seneryo da.
Alınmış ürüne yorum yapmak istemem sonuçta siz araştırmış sormuş yada keyfiniz istediği için bu makineyi uygun görmüşsünüz.
Yorum yapmanızda sorun yok hatta yaparsanız çok sevinirim makine eski kamışımdan kalma

gurusti

Üye
Adı
Demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fujin hex 8x 300 metre 0.14 mmde bir sorun var galiba. Kendo surf cast 0.16 8x ipten baya daha kalın gibi
1000179568.jpg
Kendo makineyi bu kadar boş bıraktıydı
Fujin hex 8x 0.14 ise ağzına kadar doldurdu taştı acaba kutunun içinde ipekler mi karıştı
1000179559.jpg

marquez2k

Üye
Adı
İlkay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bi tarz çin iplerinde makarada yazan değerler gerçeği yansitmaz zaten o 0.14mm diye aldiginiz ip aslinda 0.23 0.25mm civarlarında o yuzden de boyle yanilgiya dusebilirsiniz

gurusti

Üye
Adı
Demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bi tarz çin iplerinde makarada yazan değerler gerçeği yansitmaz zaten o 0.14mm diye aldiginiz ip aslinda 0.23 0.25mm civarlarında o yuzden de boyle yanilgiya dusebilirsiniz
1250 TL'ye aldım ipi daha iyi bişey bekliyordum şimdi geri iade olur mu bilmiyorumda boşa mı gitti şimdi ip

gurusti

Üye
Adı
Demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi bu ipek kullanılmaz mı yeni ipek ne önerirsiniz