Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seyseller Yelken Balığı denemesi

heraktitus

Üye
Adı
Selcuk E.
Tebrikler Selçuk
İyi pazarlık edip güzel bir balık yakalamayı başarmışsın.
Evet, Pazarlığı iyi yaptımda balığı benmi yakaladim onlar mı yakaladı pek anlamadım. Eğer kamışta elektirik motorlu olsaydı neresi balıkçılık neresi hobi, olacaktı bilmiyorum.

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anlatıma bayıldım. Dalgalar falan gözümde canlandı, film gibi...

Bir videoda izlemiştim, adamlar devasa bir Kılıçbalığı tutuyor. Canavar birden sıçrayıp güverteye dalıyor. Adama denk gelse ikiye ayırırdır resmen :)

''Asistan balığı, nasıl tutacağımızı, nasıl oturmam gerektiğini, nerelerde ve nasıl kolumu bacağımı parmağımı kaybedebileceğimi anlatmayı bitirdikten sonra... ''

Bu bölümleri açmamışsınız, merak ettim doğrusu. Bedel büyük olunca tırsıtıyor insanı. Riskler ve dikkat edilmesi gerekenleri de paylaşırsanız, gitme şansımız olmasa da gözümüzde canlandırırız :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Evet, Pazarlığı iyi yaptımda balığı benmi yakaladim onlar mı yakaladı pek anlamadım. Eğer kamışta elektirik motorlu olsaydı neresi balıkçılık neresi hobi, olacaktı bilmiyorum.
Elektrikli makinalarla da amatör avcılık yapılıyor hem ülkemizde hem diğer ülkelerde.. Çok derinlerden helede boş olta çekmek tam bir eziyet.. :)
Yurtdışında bu tarz turlarda daha fazlasını beklemek bence hayal. Ancak kendi kiralayıp kullanacağınız bir tekne ile avın her zerresinin keyfini sürmek mümkün olabilir.
Forumumuzda bu işi yapmış birisi var. Yeri ve zamanı gelince deneyimlerini de paylaşacaktır eminim.

guray.85

Aktif Üye
Adı
güray
maldıvlermı kaçmaz bu tur:))