Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sezon açılışı

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pazar günü.. yağmurun ardından saat 12 gibi telefonum çaldı.. öner abim ve spine yeni başlayacak olan fatih balığa niyetlenmişler. fatih bu hava yapar illa çıkalım demiş.

saat 1 gibi beni aldılar.. 2 civarı merada idik.. komomo slim 130, tackle house feed 105 ve tackle house vulture ile suyu dövmeye başladık..

ilk balık öner abimin tavsiyesi ile tackle house 105 kırmızı kafadan geldi. dalga tam kabarmıştı kı kıyıya 1 metre kala vurduğunu hissettim sonra dalganın hemen ıcınde onu gordum yaklaşık 50 cm cıvarı bir balık.. 2. balık acıktan vultureye atladı 35 40 cm arası.. salmaya niyetli olsakta yarıya kadar yutmuş sahteyi..

sonra sağımıza ve solumuza ağ atıldı bizde ilerdeki bir koya doğru yola cıktık.. ara ara atışlar yaptık ama nafile .. koya vardıgımızda saat 3:30 gibi idi.. orada rover 98 ı mısına kitlenmesi sonucu taşlara vurup parçaladım :) .

koyda nasip bulamyınca eki meraya dönüşe gectık giderken gozume 2 kaya arası bır yer takılmıstı meradan 30 mt ılerıde dedım ben şurayı deneyim. daha 2. atışta kayaların arkasından fışek gibi atıldı ve sahteyi yarıya kadar yuttu 46 cm cıvarı 2. balık.. sonraki denemelerimizden bir sonuç çıkmadı ..spinde ilk avını gercekleştıren fatih eli boş dönse de iyi bir heyecan yaşadı ..

herkese rastgele

Ekli dosyalar

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Enez... O sahtelere atlamasalar zaten ayıp olurdu :)

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Çok güzel bir açılış olmuş, herkese böyle açılışlar nasip olur inşallah :)
Ardi beraberinde gelsin. Rastgele

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Enez
Güzel av olmuş..

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@agartan sagol abım daha ırılerı sıze gelsın :)