Sezon avlarımdan bazı kareler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İrfan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepsi muhteşem avlar İrfan, Allah gönlüne göre versin, bereketli olsun...

İyiki seyrek gitmişsin balığa sevgili İrfan,yoksa mazallah denizi kurutursun sen🙂
TEBRİKLER RASTGELSİN🙂

Abi kısmeten ötesi olmaz.her şey zamanında ve mevsiminde yılardır takip ediyoruz hakımızdır.tadında bırakıyorum hepimize yetsin diye.😀

teşekkürler rastgelsin Fatih abim..

Bu avlardan haberim vardı 😛 ( Ayrı bir hava katıyormuş Hamdi söyledi.. )

Abi seni bilen biliyor bunlar buzdağının üzerindeki kar tanecikleri vesselam 😀 Bu kadarı bile dudak uçuklatmaya yetiyor 🙂 Kıskanılan bir avcısın bu yüzden öncelikle Maşallah diye başlamam uygundur sanırım 🙂 Tebrik ediyorum, takdir ediyorum, saygı duyuyorum önünde eğiliyorum USTAM 🙂 Bu işe ciddi emekler veriyor ve hakkını her daim alıyorsun abim, nicelerine rastgelsin , sana trofeler yakışıyor , bir de Ege 'ye çıksan düşünemiyorum neler olur kimbilir 😀

P.S: Bu kadar övgüye şu kardeşini bi uzunoltaya götürürsün artık dimi Ustadım İrfan abim askere gidecem vakit daralıyor 😀😀😀

İrfan'cım,

Seninle tanıştığımızda yaman bir avcı olduğunu anlamıştım. Bu raporunu da gördüğümde bu düşüncem perçinlenmiş oldu. Tüm avların için tebrik ederim, emek harcayarak bizlerle paylaştığın için de teşekkür ederim. Gözümüz gönlümüz açıldı, ellerine sağlık 😉

Hayatın getirdiği sıkıntılara hepimiz göğüs germeye, yılmadan, bıkmadan mücadele vermeye çalışıyoruz. Dilerim kısa zamanda sıkıntılı günlerini geride bırakırsın ve vaktinin çoğunu sevdalısı olduğun denizlerde, balık peşinde geçirirsin 😉

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Teşekkürler Süleyman abi,kısmet nasip işte bazen şansımız yaver gidiyor.övgü dolu sözlerin,iyi temeni ve dileklerin içinde teşekkür ederim.hayat işte neyi yaşamamız gerekiyorsa görüyoruz.sevgi ve sağlıkla selamlar..

Bu avlardan haberim vardı 😛 ( Ayrı bir hava katıyormuş Hamdi söyledi.. )

Abi seni bilen biliyor bunlar buzdağının üzerindeki kar tanecikleri vesselam 😀 Bu kadarı bile dudak uçuklatmaya yetiyor 🙂 Kıskanılan bir avcısın bu yüzden öncelikle Maşallah diye başlamam uygundur sanırım 🙂 Tebrik ediyorum, takdir ediyorum, saygı duyuyorum önünde eğiliyorum USTAM 🙂 Bu işe ciddi emekler veriyor ve hakkını her daim alıyorsun abim, nicelerine rastgelsin , sana trofeler yakışıyor , bir de Ege 'ye çıksan düşünemiyorum neler olur kimbilir 😀

P.S: Bu kadar övgüye şu kardeşini bi uzunoltaya götürürsün artık dimi Ustadım İrfan abim askere gidecem vakit daralıyor 😀😀😀

Canım kardeşim övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim. kısmet nasip bu işler bazen şansımız yaver gidiyor çook şükür.. kısmeten ötesi olmuyor.en kısa zamanda görüşmek üzere kendine iyi bak.Bursa seni bekliyor biliyorsun.🙂)

Ne güzel avlar böyle İrfan'im. Ustalığını her balıkta ayrı göstermişsin. Tebrik ederim hepsi birbirinden güzel avlar 🙂

Canım kardeşim övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim. kısmet nasip bu işler bazen şansımız yaver gidiyor çook şükür.. kısmeten ötesi olmuyor.en kısa zamanda görüşmek üzere kendine iyi bak.Bursa seni bekliyor biliyorsun.🙂)

Mutevaziliğinle de ayrıca tebriği hakediyorsun canım abim 🙂 Ne zaman geleyim 😛 Windguruyu takipteyim, poyraz var boyna bu aralar 😀

Back