Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sezon Başlıyor

spindoctor

Aktif Üye
Adı
Ali Üzer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ali selamlar,

Raporlarını uzaktan ilgiyle takip ediyorum. Gümüşlük'e gidemediğim zamanlar Bodrum avlarının özlemini senin raporlarınla gideriyorum :) Yarımadada kıyıdan senin yaptığın gibi profesyonel/amatörce avlanan kişi sayısı çok az. O nedenle açtığın raporlar, kullandığın teknikler bana çok değerli fikirler sağlıyor. Bodrum'a çok sık gidiyor olmasam da umarım bir gün bir avlakta denk geliriz.

Nice güzel avlar dilerim.
Aslında avcı sayısı günden güne artıyor ama geneli tembel avcı sabah erken saatlere yetişemeyen uykucular yada yol yürümek istemeyen attığımda tutayım mantığı ile hareket edenler :) Umarım bir gün karşılaşırız hatta haberli gelirsen tesadüf de olmaz bir organizasyon yaparız. Gümüşlük benim de yarımada da en çok sevdiğim yer.

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ali bey tebrikler,

yeni sahteleriniz hayırlı olsun, siftahta yapmışlar, yeni sezon yeni sahteler güzel raporlar iyi avlarda kullanın. raporlarınızda gelmeye başladı, avlarınız daim olsun.

hakan4117

Üye
Adı
Hakan KAYATÜRK
Ali bey çok güzel balıklar Allah devamını nasip etsin. Sizin gibi ustalar ile inşallah bir gün balığa çıkarım diye dua edip duruyorum.

John Dory

Üye
Adı
Emre C.
Aslında avcı sayısı günden güne artıyor ama geneli tembel avcı sabah erken saatlere yetişemeyen uykucular yada yol yürümek istemeyen attığımda tutayım mantığı ile hareket edenler :) Umarım bir gün karşılaşırız hatta haberli gelirsen tesadüf de olmaz bir organizasyon yaparız. Gümüşlük benim de yarımada da en çok sevdiğim yer.
Kasım sonuna doğru bir gelme planım var aksilik olmazsa. Beraber avlanmaktan keyif duyarım.

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Adı
BERKE ÖZTÜRKMEN
Tebrikler doktor. Uzulme biz bunu saymiyoruz zaten ;)

Cep telefonumdan gönderildi.