Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

sezona paşayla devam

ayhan arıkan

Aktif Üye
Adı
Ayhan ARIKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu sezon bana uğurlu geldi başarılı avlarıma devam ediyorum, tabi tuttuğum gün kadar boş döndüğüm gün de var.
son bir ay minik kızım için de çok güzel oldu çünkü kendisi tam bir lüfer ve levrek hastası. öyle ki mercan karagöz ver "baba ben totum" ama lüfer ver "çot düzel olmuş başta vaymı" der :)
Bu güzel rızkları verdiği için Rabbime şükrediyorum.

yine sabah suyunu tercih ettim, dükkan açmam gerektiği için fazla vaktim yoktu malesef, iki saat kadar av süremi güzel kullandım. iri bir balık ve 2 kerede vuruş aldım onlar da heyecan yaptı ve zinde tuttu.

balığın vuruş anı çok heyecanlıydı, üçüncü vuruşunda alabildi iğneyi, almak için baya uğraştı takip etti. üçü de çok sertti çekişi durdurdu inanılmaz heyecan yaptı her defasında yüreğim ağzıma geldi diyebilirim. ve sonrası hayallerdeki kalama sesi...
balık tekneye girene kadar hiç bırakmadan bastı, bir o çekti bir ben sırayla, benim için çok keyif vericiydi.
daha önceki 20 saniyede kepçeye giren balıklara göre bu paşa hakkı yenmeyecek bir direniş gösterdi, tüm avlarımız böyle olsun. önemli olan kilo kilo balık eti değil verdiği keyif ve av kalitesi.
keyifli avlar diliyorum.

makine ; daiwa certate 2508pe
kamış ; tenryu rod bar evo 270
ip ; daiwa tournament evo
sahte ; fiiish black minnow Jaune Fluo/Blanc 3no, jighead 25 gr.
su bulanık.

IMG_8975.JPG

IMG_8979.JPG

IMG_8981.JPG

Ekli dosyalar

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Maşallah tebrikler paşa çok güzel. devamı gelir inşallah.

mallaca

Aktif Üye
Adı
Halil Barış Ş.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu nasıl bir paşa. Maşallah. Resmen Tosun Paşa... Bu yaz bitmeden kısmetse tanışmak isterim. Dahasına rast gele.

B

BS Okuru

Misafir
Minik kizinizin " cot duzel olmuş daha var mı? " dedirtmeyecek kadar büyük ve güzel bir balık afiyet olsun.. :) Rastgelsin..