Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano 6000 FB Technium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ragıp oy

Aktif Üye
Adı
Ragıp Oy
Sadece bir kere kullandığım, tertemiz, hiçbir çiziği olmayan Malezya malı Shimano 6000 FB technium makinamı satıyorum. Yedek makarası hiç kullanılmamış olup sıfırdır. Orjinal kutusu mevcuttur.

Bu makineyi aldığım fiyat 350 TL' dir.
İSTEDİĞİM FİYAT 250 TL' dir.

kargo alıcıya aittir.

NOT: Şu anda fotoğraf makinem olmadığı için aşağıda yayınladığım fotoğraf internetten alıntıdır. Ama yine de güvensizlik söz konusu olursa, fotoğrafını çeker yayınlarım.

Selamlar

Ekli dosyalar

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Hayırlı satışlar Ragıp abi.
Senin sözün senettir,güvensizlik asla aklımıza gelmez.
İhtiyacım olsa hiç düşünmezdim.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi bir resim olsa ne iyi olur hayırlı satışlar

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Hayırlı satışlar Ragıp Bey. Geçen hafta alışveriş için istoca gittiğimde inceledim ve fiyatı 430 TL idi. Almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat...

ragıp oy

Aktif Üye
Adı
Ragıp Oy
Hayırlı satışlar Ragıp Bey. Geçen hafta alışveriş için istoca gittiğimde inceledim ve fiyatı 430 TL idi. Almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat...
Ramazan Bey, yurt içi fiyatları malesef yüksek. Aslında fiyat olarak kaçırılmayacak bir fırsat olarak değil de makul bir fiyat demek daha doğru olur kanısındayım.:)

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
ilanı şimdi gördüm. istanbul içindemisiniz: yani elden almak mümkün mü birde sormak istedigim bu ürün surf kullanım için uygun mudur. internette araştırdım ama shimano getiren okyanus marinede bulamadim ürünün tanıtımını yabancı sitelerdende ciddi bilgi edinemedim( hala araştırıyorum) 370 gr gibi bir sey okudum öylemidir??
bilgilendiriseniz sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...