Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Aerlex XS 7000 arıyorum

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Sen yaptıysan bir fotosunu ekleyiversen ya Murat...
Linki verebildim mi bilemiyorum; şu makina gibi; rotor kulakları iç tarafına keçe ya da sünger gibi uygun bir malzeme yapıştırılır ise epey önüne geçer alta kaçmaların; hatta fırça benzeri ancak sık kıllı bir malzeme de olabilir...

https://www.google.com.tr/search?q=....maruripesca.com%2Fprodutos_okuma.htm;450;329

Linki verebilmişim; büyük resimde ok işareti ile üçüncü fotoğrafa gidilir ise daha net görülebiliyor... Hatta buraya alayım...

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Haluk abi, aynen olay budur. Google'da "şerit fırça" diye arama yapılırsa bunun gibi ürünler bulmak mümkün

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Teşekkürler Haluk,
Ben bir araştırayım bakalım orijinal ya da bu amaca tam uygun parça var mı

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Cengiz Balıkçı'lığa sormakta yarar var; belki ellerinde yedek veya çıkma olarak mevcut olup sizdeki makinaya uyarlanabilir...

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Markette bile etrafa bakınıp balıkta işe yarayacak bir şeyler bulabilir miyim diye gözleri radar eder dururum. Geçen bu misina muhafızı olayı konuşulduğunda cam balkon uygulamalarında işe yarar bir şerit fırça ürün kullanıldığını fark ettim. Hem kesilerek istenen uzunluğa getirilebilir, hem de makara kısmında bir sürtünmeye yol açmayacak kadar yumuşak ama misinanın alta geçmesini önler. Onlardan edinip yapıştırmak kolay oluır.

toprak126

Üye
Adı
BAKİ TOPRAK
Bendede bir tane D.A.M. Steelpover surf makina var,misinanın aşağı kaçması beni deli ediyodu av esnasında.Örgü misina kullanınca o sorun büyük oranda ortadan kalktı.Ama bu konunun açılması ve çözüm önerileri sunulması çok iyi olmuş.

toprak126

Üye
Adı
BAKİ TOPRAK
Şimdi içeri gidip D.A.M. makinaya baktım misinanın aşağı kaymasını engelleyen 2 tane lastik varmış, ama 1 tanesi düşmüş, şimdiye kadar farkına varmamışım demekki yarın oraya birşey uydururum artık.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@agartan hocam Almanyada kayınbiraderim var, ona senin başlıkta bahsettiğin makinanın 10000 olanını sipariş etmek istiyorum
ben de silstar 8000 var ama makinamdan cok memnun değilim.
kurşun arkası palamut avı için uygun mudur makina

115 cm sarım diyor bana olur gibi geldi ama bilgim kısıtlı bu konuda

fikrini paylaşırsan memnun olurum

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
@agartan hocam Almanyada kayınbiraderim var, ona senin başlıkta bahsettiğin makinanın 10000 olanını sipariş etmek istiyorum
ben de silstar 8000 var ama makinamdan cok memnun değilim.
kurşun arkası palamut avı için uygun mudur makina

115 cm sarım diyor bana olur gibi geldi ama bilgim kısıtlı bu konuda

fikrini paylaşırsan memnun olurum
Sarım miktarına bakınca yeterli görünüyor.
Kurşun arkasında en önemli faktör “kullanıcı”.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sarım miktarına bakınca yeterli görünüyor.
Kurşun arkasında en önemli faktör “kullanıcı”.
teşekkür ederim

oynağı görecek gözlerime, atışı yapacak omzuma ve koluma güveniyorum ama nasip tabii bazı şeyler :)