Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Beastmaster 430 - 200 kamış ana kasadan ikiye bölündü

bugraahmet

Aktif Üye
Adı
BUĞRA AHMET BEŞİR
Merhaba
2 yıl önce aldığım Shimano Beastmaster 430 - 200 gr kamışım 2 gün önce atış sırasında ana kasadan ikiye bölündü. Shimano servisi ile direk görüştüm. Servis yetkilisi bana bunun tamirinin mümkün olmadığını söyledi.
Sizlerden konuyla ilgili bilgi rica ediyorum. Shimano tabiri caiz ise bu kamışı kaldır at diyor. Ben de siz değerli ve bu konuda tecrübeli olan üstadlardan konuyla ilgili yardım rica ediyorum.
Çok severek kullandığım bir kamış. bir şekilde tamir yaptırıp tekrar kullanmak istiyorum.
bilgi ve tecrübelerinizi esirgemezseniz çok sevinirim.

B

BS Okuru

Misafir
Merhaba hocam oncelıkle cok gecmıs olsun buyuk bır talıhsızlık yasamızsınız kamısa gelıcek olursak kamıs tamırı olur nasıl olur anlatıyım kamıs arka kısımdan sokulur ıcerıye ılk parca ya denk gelıcek bır sekılde bı parca atılır bu parca destek gorevı gorur ıcerıden sonra japon yapıstırıcı ve karbonat ıle guzelce catlak olan yer kapatılır arkasından fazlalık olanları ınce zımpara ıle guzelce temızlenır sonrada ustune bır epoksı atılır ıslem bıter bu ısleme ben yapamam dıyorsanız eger ıstocta kısık balıkcılık var oraya goturun kamısınızı yaparlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bugraahmet

Aktif Üye
Adı
BUĞRA AHMET BEŞİR
Merhaba hocam oncelıkle cok gecmıs olsun buyuk bır talıhsızlık yasamızsınız kamısa gelıcek olursak kamıs tamırı olur nasıl olur anlatıyım kamıs arka kısımdan sokulur ıcerıye ılk parca ya denk gelıcek bır sekılde bı parca atılır bu parca destek gorevı gorur ıcerıden sonra japon yapıstırıcı ve karbonat ıle guzelce catlak olan yer kapatılır arkasından fazlalık olanları ınce zımpara ıle guzelce temızlenır sonrada ustune bır epoksı atılır ıslem bıter bu ısleme ben yapamam dıyorsanız eger ıstocta kısık balıkcılık var oraya goturun kamısınızı yaparlar.
İlginize çok teşekkür ederim.
Bu şekildeki bir tamir ne derece sağlıklı olur emin olamadım. ama kasa yedek parçaya girmez deniyor. Benim istediğim ya bu parçanın yenisi ya da çıkma bir parça ile tamiri aslında. ama en kötü sizin dediğiniz gibi yaptırmak. işim gereği istoça çok yakınım. sürekli de malzeme almaya giderim. kısık balıkçılığın tamir bölümünde birkaç kez tamir yaptırdım. güzel işçilikleri var ama fiyatları biraz yüksek. yönlendirebileceğiniz birisi var mı?
aslında yetkili servisi dışında kimseye götürmek de istemiyorum ama son çare bu olur.

B

BS Okuru

Misafir
İlginize çok teşekkür ederim.
Bu şekildeki bir tamir ne derece sağlıklı olur emin olamadım. ama kasa yedek parçaya girmez deniyor. Benim istediğim ya bu parçanın yenisi ya da çıkma bir parça ile tamiri aslında. ama en kötü sizin dediğiniz gibi yaptırmak. işim gereği istoça çok yakınım. sürekli de malzeme almaya giderim. kısık balıkçılığın tamir bölümünde birkaç kez tamir yaptırdım. güzel işçilikleri var ama fiyatları biraz yüksek. yönlendirebileceğiniz birisi var mı?
aslında yetkili servisi dışında kimseye götürmek de istemiyorum ama son çare bu olur.
rıca ederım ne demek son zamanlarda cok kamıs kırdıgım ıcın baya elım asınar oldu bu kamıs tamır ıslerıne gercı kendımı bıldım bılelı severım bu tur tamır ıslerını :)

Kamısınızın esneme durumu nedır bılemıyorum ama atıs esnasında en altdakı parca kırıldıgına gore demekkı kamıs arkaya kadar esnıyor verım konusuna gelıcek olursak tabıkı orjınal halı gıbı olmaz yınede denemekte fayda var dıye dusunuyorum kamıs tamır konusunda kısık balıkcılıgın aslında fıyatları cok uygun ıdır ama son zamanlarda fıyatlarda degısıklık yaptılarsa bılemıyorum tabı shımano hollandaya maıl atıp yedek parca konusunda bılgı alabılırsınız fakat soyle bır sıkıntı var kamıs sap kısmı kırıldıgı ıcın sap kısmı sıze gelse dahı dıger parcaları oturtmak zor olur zıra kamısın yuzuklerını sok sonra yuzuklere sargı yap tekrardan yuzuklerı monte et epoksı kaplama yap vs bır dunya ıs cıkar basınıza ayrıca kargo masrafı vs derken astarı pahalıya mal olur bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bugraahmet

Aktif Üye
Adı
BUĞRA AHMET BEŞİR
K
rıca ederım ne demek son zamanlarda cok kamıs kırdıgım ıcın baya elım asınar oldu bu kamıs tamır ıslerıne gercı kendımı bıldım bılelı severım bu tur tamır ıslerını :)

Kamısınızın esneme durumu nedır bılemıyorum ama atıs esnasında en altdakı parca kırıldıgına gore demekkı kamıs arkaya kadar esnıyor verım konusuna gelıcek olursak tabıkı orjınal halı gıbı olmaz yınede denemekte fayda var dıye dusunuyorum kamıs tamır konusunda kısık balıkcılıgın aslında fıyatları cok uygun ıdır ama son zamanlarda fıyatlarda degısıklık yaptılarsa bılemıyorum tabı shımano hollandaya maıl atıp yedek parca konusunda bılgı alabılırsınız fakat soyle bır sıkıntı var kamıs sap kısmı kırıldıgı ıcın sap kısmı sıze gelse dahı dıger parcaları oturtmak zor olur zıra kamısın yuzuklerını sok sonra yuzuklere sargı yap tekrardan yuzuklerı monte et epoksı kaplama yap vs bır dunya ıs cıkar basınıza ayrıca kargo masrafı vs derken astarı pahalıya mal olur bence.
Kamisi geriye dogru esnemiyor ama yuk biniyor.
Yarin dediginizi yapip istoca gidicem.
Bir fikir alirim en azindan.
Ustanin ismi neydi hatirlayamadim.

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Uğraşma yeni kamış al bitane :)) bak ben satıyorum mesela sıcak fırsatlar da okuma trio rex Surf al tamir parasına kullan

B

BS Okuru

Misafir
K

Kamisi geriye dogru esnemiyor ama yuk biniyor.
Yarin dediginizi yapip istoca gidicem.
Bir fikir alirim en azindan.
Ustanin ismi neydi hatirlayamadim.
bencede enazından bı fıkır sahıbı olursunuz ayrıca ustanın ısmı nedır ınanın hıc bılmıyorum orta yaş usta degılde genc arkadasın kamıs konusundakı ıscılıgını begenıyorum ben .

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Selamlar kamis teleskopik degilmi ?

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Parçalı kamış olaydı iyiydi. Tamiri zor.
Malzemecileri dolaşıp çıkma parçalardan aynı çapta başka bir surf kamış sapı bulursanız olabilir.

Son düzenleme: