Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SHİMANO BEASTMASTER CX 400-200 KAMIŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
Arkadaşlar ürün fazlalıgından dolayı elden çıkarmayı düşündüğüm 3 adet kamışımı satışa çıkardım ürünlerin adet fiyatı 300 tl dir ve kargolama alıcıya aittir ilgilenenler 5305658383 nolu telden irtibat sağlayabilirler....

Ekli dosyalar

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
ayrıca 2 adet shimano catana mormora 4,00 mt surf kamışlarımıda satıyorum onlarda beastmaster kamışlarım gibi sıfır ayarındadır hepsi denem amaçlı bir defa kullanılmıştır..beastmasterların tane fiyatı 300 tl catana mormoralar 120 tl dir kargolama alıcıya aittir bilgilerinize....

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu ürünleri daha önceki ilanınızda satıldığını iletmiştiniz?

Yanılıyorsam özür dilerim.

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
Evet satılmıştı toplamda 9 ürün verdim ödeme konusunda sıkıntı yaşadığım için 5 I'ni geri aldım bu kalmışların makinaları satıldı sadece kamislari aldım ve onlarida burda ihtiyacı olan birine satmak istiyorum

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hakan bey burda kesinlikle ürünlerinizi kötülemek yada art niyetli yaklaşım olarak almayın lütfen, biliyorsunuz özeldende bundan önceki ilanınızda bu kamışa talip olmuş ve şuanki fiyata yakın bir fiyat vermiştim ama siz oralı olmamıştınız. Şimdi geçen 1,5 ay gibi zaman diliminde bu kamışlar satılmış ve ödemeden dolayı geri alındığını söylüyorsunuz, peki alan arkadaş bu zaman diliminde hiç kullanmadı mı acaba? Daha detaylı bir açıklama getirebilirseniz daha iyi olacaktır. Almak isteyenlerin kafasında soru kalmaması açısından.

Ben hala niyetliyim kamışı alma konusunda ama kafamda soru işaretleri mevcut?
Teşekkürler , Saygılar.

hknbzkrt43

Üye
Adı
Hakan Bozkurt
tabiki anlıyorum murat bey alan kişi benim samimi bir arkadasım ve bu işe çok meraklı ben satmaya karar verdiğimde o alıcı olmuştu tüm ürünleri belli bi fiyattada anlaştık ücretin yarısını peşin diğer yarısını 1 ay sonra alacaktım bende o parayla ihtiyacım olan ürünleri almayı düşümüştüm ve halen öyle ama düşmez kalkmaz bir allah arkadasım esnaf işleri ramazanda umduğu gibi gitmedi ve sıkıştı banada durumunu izah etti bende kamışlarımı geri aldım kendisi hiç kullanmadı bende 1 kere kullandım bakın çizik dahi yok o kadar çantalarıyla koruma kafalarıyla ürünler magazaya koysam satılır durum bundan ibaret murat bey...

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
fiyatlarda her zamankinden daha güncelmi aynımı :)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
o zaman hayırlı satışlar günceli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...