Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Shimano BeastMaster CX SURF TE 4.30-200

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Fiyat kısmını bilemeyeceğim; ancak bu modelin CX'i pekçok kullanıcı tarafından DX olanına üstün tutulmaktadır...

Tıpkı Antares BX'in; CX'ten üstün olması gibi...:)

resneli

Yeni Üye
söz konusu cx in dx e olan üstünlüğü ise bilemeyeceğim tercih meselesi ancak burda asıl konu 2.el fiyat (furunotr) 4-5 sene öncesinin kamışı ne kadar az kullanılmışta olsa 2.el fiyatı piyasaya göre çok yüksek

TR Angler

Aktif Üye
Arkadaşlar kamış ikinci el değil yani kullanılmadı. Ha mağazadan kullanılmamış almışsınız ha birinden kullanılmamış almışsınız... Mağazada veya internette bir satış sitesinde satılan bir ürünün birinden alınıp satılmadığını nereden bileceksiniz. Muhasebe ve stok giriş kayıtlarına mı bakacaksınız. Kullanılmış olsa söyler ve ikinci el olarak değerlendirin derdim. Benimkisi tok satıcı mevzuu değil. Daha başka ürünlerim var ve onları kullanıyorum.:rolleyes:

Ben kullanmıyorum başka bir arkadaş kullansın diye satışa koydum yoksa ihtiyaçtan değil. Lütfen buna dikkat.

resneli

Yeni Üye
tartışma konusu olsun diye yazmıyorum fakat bilinmesi gereken bir konu var;

buraya konan her ürün menşei ne olursa olsun durumu ne kadar sıfırda olsa
2.EL dir. dolayısıyla satışa koyduğunuz bu ürün ne kadar kulllanılmamış olsa da bu fiyatıyla 2.el olamaz.

ozzyville

Aktif Üye
Olay polemiğe dönüşecek. Gerekli açıklamalar yapılmış, fiyatım bu denmiş, artık üstüne konuşmaya gerek yok sanırım.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
DX modeline göre daha tutulan bir seridir CX. Spin kamış gibi incecik-kibar güzel bir kamıştır. Alana satana hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...