Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Biomaster 8000 PG Update

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
bencede hocam oyle aman aman bı fark olucagını bende dusunmuyorum lakın ıcımde bır hıs ıkı modelde 8000 pg olculer tutar gıbı gelıyor gercı fazla macera aramamak lazım sonra basımıza ıs alıyoruz :)
Aynen midyat pirinç olayı vuku bulur filan, gerek yok hiç...

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Vural bey biomaster i deneme fırsatı bulamadınız sanırım hava şartlarından dolayı merakla bekliyorum boğazda kullanım performansını makinenin saygılar

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Konuyu hortlaticam biraz ama bu aralar biomaster alma fikrim var. Rulman takviyesi nasil degistirdi durumu? Ve de biomaster yerine biraz daha verip fligen almak mantikli midir yoksa gerek yok mu?
Saygilar :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Konuyu hortlaticam biraz ama bu aralar biomaster alma fikrim var. Rulman takviyesi nasil degistirdi durumu? Ve de biomaster yerine biraz daha verip fligen almak mantikli midir yoksa gerek yok mu?
Saygilar :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam rulman takviyesinden ziyade bence hem fligeni hemde biomaster bir deneyin hangisi hosunuza giderse o ürünü satın alin denemeden bir makina satın almayın .

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hocam rulman takviyesinden ziyade bence hem fligeni hemde biomaster bir deneyin hangisi hosunuza giderse o ürünü satın alin denemeden bir makina satın almayın .

Hali hazirda ryobi ap power 8000 kullanıyorum. Makineden memnunum ancak yüzük rulmani problemi beni deli ediyor.

Fligenin artısı başka tabii de fiyatı da iyi :)

Teşekkürler fikir için.

B

BS Okuru

Misafir
Hali hazirda ryobi ap power 8000 kullanıyorum. Makineden memnunum ancak yüzük rulmani problemi beni deli ediyor.

Teşekkürler fikir için.
Önemli olan sizin memnuniyetiniz bence masraf yapmayın ap Power gittiği yere kadar kullanın işinizi fazlasıyla görür yüzük konusu kolay akar rulman var İmes sanayide oradan Alman grw yada japon rulman alın kafaniz rahat etsin birde güzel gress alın her avdan sonra bakiminizi aksatmayin uzun süre makina ihtiyacınız olmaz .

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet

Teşekkürler fikir için.
Cinden tt power aldım 2 sezondur kullanıyorum ne makinada nede rulman da sıkıntı yaşadım 3 kere bakim yaptım rulmanlara su tutmaz gres yagi suruyorum her ava gidip geldikten sonrada yüzük rulmanı na ince yağ sürüyorum japonyada aldığım bakim şart makinaya yoksa rulman lar sıkıntı oluyor

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Cinden tt power aldım 2 sezondur kullanıyorum ne makinada nede rulman da sıkıntı yaşadım 3 kere bakim yaptım rulmanlara su tutmaz gres yagi suruyorum her ava gidip geldikten sonrada yüzük rulmanı na ince yağ sürüyorum japonyada aldığım bakim şart makinaya yoksa rulman lar sıkıntı oluyor
Hangi gresi kullanıyorsunuz acaba? Ben her avdan sonra yüzüğe yag da sürsem fayda etmiyor, 2 3 avdan sonra başlıyor cırcır ötmeye..

Kaliteli japon bilye aldim fayda etmedi. Alman grw yi de denemeye niyetim var son olarak.

Bir de ip daha çabuk bozuyor. Misina ile daha uzun gidiyor.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hangi gresi kullanıyorsunuz acaba? Ben her avdan sonra yüzüğe yag da sürsem fayda etmiyor, 2 3 avdan sonra başlıyor cırcır ötmeye..

Kaliteli japon bilye aldim fayda etmedi. Alman grw yi de denemeye niyetim var son olarak.

Benim Chinesse rulmanlar 5-6 ay gidiyor yoğun kullanıma :)
Karaköyden aldığım 15 liralık rulman 2 av gitti.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet

@balıkoltası da vardı o yağlardan özellikle 10 gr olan yağ tuzlu suya dayanıklı ve su tutmuyor