Merhaba Emre
Aynı makinadan bende de var (sanırım

)Bir kaç sorum olacak. Seninki kaç model ve nerede üretilmiş ? Yedek kafayı ayrı satarmısın ve fiyatı nedir ? Özel mesaj da atabilirsin. Sevgiler. Rastgele.
Merhaba Cem bey;
makina 2010 model olarak üretime giren ve günümüzde üretilen bir modeldir.Shimano 10 Biomaster Sw 8000 pg olarak bilinir . 2013 yılında makarası makyajlı hali ile shimano 13 biomaster sw8000 pg üretilmektedir.2010 modelin makarası içinde bakır fazla barındıran bronz'a yakındır.rengi kızılımsı olmasından anlarsınız. 2013 ün makarası (MS58)sarı malzemeden üretilmiştir.
makina malezya üretimi olup neresi için üretilmiş ise (sizin gözünüzden kaçmayan ayrıntı) makarasında yazısı (shimano biomaster sw 8000 pg)yanyana yazması yani makinanın üzerinde olan kafa. bu makarada ip değerleri pe-1- pe 1,5 vs gibisinden yazıyor.yani japonya ip değerleri. yedek kafa ise
BIOMASTER
SW8000PG şeklinde yazıyor misina değerleri dia.mm-m şeklinde yazıyor yani avrupa (ölçü-milimetre-metre)değerleri.ben kendim sıkı bir shimano kullanıcısı olarak .bu tür konulara takmıyorum.shimano shimano'dur.bence...
yedek kafayı; alan olursa makina ile beraber vermekten yanayım, eğer makinayı satmaz isem kullanırım diye düşünüyorum.