Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano - Daiwa - Penn - Okuma vs Makinaların iç aksamı ,Bilya değişimi bakımı .

enesdurma

Aktif Üye
On numara konu olmus abi. Size zahmet shimano 2013 pa spin power makinenin yuzugunude bi koyarmisiniz? Her seferinde bakim yapmak icin aciyorum ama herseferinde tam oturmuyo. Bi yardimci olsaniz size zahmet. İnternette video var ama belli olmuya.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
On numara konu olmus abi. Size zahmet shimano 2013 pa spin power makinenin yuzugunude bi koyarmisiniz? Her seferinde bakim yapmak icin aciyorum ama herseferinde tam oturmuyo. Bi yardimci olsaniz size zahmet. İnternette video var ama belli olmuya.
Enes arkadaşım spin power in tam yok ama stradic fı ve Spheros 4000FB ninkinde arkadaş detaylı gösterim yapmış belki fikir verir .:)
stradic fı

Spheros 4000FB BURDA DK 3.07 ACILIŞINI YAPMIŞ fikir verebilir

Esas sizin makina net değil ama sıralama da yardımcı olabilir.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Enes arkadaşım spinpower XT 1 nci sayfaya ekliyorum makinanın iç aksamını açılışı ve şemasını gösteren link var sayfanın sonunda misina rulman bilya acılışı var bir bak sıralama tam belli oluyor 10 -19 numaralar.
Surfcasting Cádiz, pasión por el mar. - Carretes. Diagramas y despieces de Power Aero Spin Power, de Shimano - Todo sobre nuestras herramientas. .Rastgele :)

Son düzenleme:

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Enes arkadaşım spinpower XT 1 nci sayfaya ekliyorum makinanın iç aksamını açılışı ve şemasını gösteren link var sayfanın sonunda misina rulman bilya acılışı var bir bak sıralama tam belli oluyor 10 -19 numaralar.
Surfcasting Cádiz, pasión por el mar. - Carretes. Diagramas y despieces de Power Aero Spin Power, de Shimano - Todo sobre nuestras herramientas. .Rastgele :)
Tam anlatımlı link Enes kardeşim bu link .:)
Surfcasting Cádiz, pasión por el mar. - Artículos. Manteniendo, y mejorando, los nuevos modelos de guia hilos Shimano. - El lanzado mar con mayúsculas.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Site yöneticilerine konuyu sabitledikleri için ve konuda bana desteğini eksik etmeyen başta Eşref abime ve diğer hodidaş arkaşlarıma teşekkür ederim .Elimizden geldiğince konu porföyünü genişletmeye çalışacağız .Hepinize Rastgele :) . Saygılar.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano Biomaster SW 5000 Yüksük bilya bakımı ve kullanılan bakım malzemesi ile ilgili video eklenmiştir iyi seyirler .Rastgele .:)

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar dragsız bazı makinalara basit drag kalama sistemi yapımını shimano super aero surf leader CI4+ örneğiyle ekledim iyi seyirler .Rastgele :)