Arkadarşlar elimde yurt dışı exence bb c 3000m modeli var. makinenin rulman değiişimi ve bakımlarını yaptırmak istiyorum. firmalar rulman değişimi için şunu söylüyor: makinenin rulmanının Türkiyedeki shimano modellerinden hangisiyle uyumlu olduğunu öğrenin o şekilde yardımcı oluruz diyor. bu modele hangi makinenin rulmanı uyar. bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim.
makine rulman modeli abec7 4x7x2,5 bir shimano bayisini aradım ve bana hangi modeller uyar bize söylerseniz değişimi için yardımcı oluruz dediler. acaba bu rulman ölçüleri hangi shimano modellerinde var ? ya da şöyle sorayım bu rulmanı bulmamız mümkün mü ? aliexpresste var ama daha hiç alışveriş yapmadım Türkiyede olması önceliğim. şimdiden teşekkür ederim.
makine rulman modeli abec7 4x7x2,5 bir shimano bayisini aradım ve bana hangi modeller uyar bize söylerseniz değişimi için yardımcı oluruz dediler. acaba bu rulman ölçüleri hangi shimano modellerinde var ? ya da şöyle sorayım bu rulmanı bulmamız mümkün mü ? aliexpresste var ama daha hiç alışveriş yapmadım Türkiyede olması önceliğim. şimdiden teşekkür ederim.