Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano - Daiwa - Penn - Okuma vs Makinaların iç aksamı ,Bilya değişimi bakımı .

Morb3yaz

Yeni Üye
Arkadarşlar elimde yurt dışı exence bb c 3000m modeli var. makinenin rulman değiişimi ve bakımlarını yaptırmak istiyorum. firmalar rulman değişimi için şunu söylüyor: makinenin rulmanının Türkiyedeki shimano modellerinden hangisiyle uyumlu olduğunu öğrenin o şekilde yardımcı oluruz diyor. bu modele hangi makinenin rulmanı uyar. bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim.
makine rulman modeli abec7 4x7x2,5 bir shimano bayisini aradım ve bana hangi modeller uyar bize söylerseniz değişimi için yardımcı oluruz dediler. acaba bu rulman ölçüleri hangi shimano modellerinde var ? ya da şöyle sorayım bu rulmanı bulmamız mümkün mü ? aliexpresste var ama daha hiç alışveriş yapmadım Türkiyede olması önceliğim. şimdiden teşekkür ederim.

KIRMIZI BENEK

Aktif Üye
Adı
yalçın bay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadarşlar elimde yurt dışı exence bb c 3000m modeli var. makinenin rulman değiişimi ve bakımlarını yaptırmak istiyorum. firmalar rulman değişimi için şunu söylüyor: makinenin rulmanının Türkiyedeki shimano modellerinden hangisiyle uyumlu olduğunu öğrenin o şekilde yardımcı oluruz diyor. bu modele hangi makinenin rulmanı uyar. bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim.
makine rulman modeli abec7 4x7x2,5 bir shimano bayisini aradım ve bana hangi modeller uyar bize söylerseniz değişimi için yardımcı oluruz dediler. acaba bu rulman ölçüleri hangi shimano modellerinde var ? ya da şöyle sorayım bu rulmanı bulmamız mümkün mü ? aliexpresste var ama daha hiç alışveriş yapmadım Türkiyede olması önceliğim. şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar rulamanları sökün rulman bayinde aynı ölçüde verirler

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yağ derseniz, buyrun size 2 ayrı kullanım amaçlı yağ. Her türlü gıcırdamaya kesin çözüm. ( Bayanların dırdır ve gıcırtısında etkili değildir. :):D:D)

1 - Wd 40 Çok Amaçlı Pas Sökücü 200 ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Tiner bazlı olduğundan pas çözücü özelliği vardır. Temizlik amaçlı kullanılır. Tiner bazlı olduğundan, plastik ve boyalı aksamlarda kullanılmaması önerilir.

2 - Würth Hhs-2000 Yağlayıcı 500ml - n11.com

Sıvı gres yağıdır. Kullanılacak temiz yüzeylerde ürünü çok az sıkmak yeterlidir. Senelerdir bu ürünü alternatifsiz kullanırım.

T

TektusKOR

Misafir
Selamun aleyküm... Hayırlı günler. Mevcutta rulman başlığı olduğu için yeni konu açmadım. Yeni aldığım Raw 2 65 için içerisinde olan iki adet plastik parçanın yerine rulman konulduğunu öğrendim. Sıfır olan makine için bu değişimi yaptırmak daha doğrusu ( illaki faydası olur ama) içini açtırmak doğru olur mu? Sonuçta bakıma İhyacı olan iki malzeme daha eklenmiş olması sağlayacağı ihtimal olan avantajı karşısında dezavantaj mıdır?

ForFish

Üye
Adı
Can
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,
Daiwa Certate 2016 2510 peh makinamdan ses gelmeye başladı, Daiwa Türkiye - Remixon bünyesinde ve bir kaç kişiye sorduğumda malesef olumlu bilgi vermediler güvenilir ve magsealed hakkında bilgisi referans olabileceğiniz usta var mıdır?

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Merhaba,
Daiwa Certate 2016 2510 peh makinamdan ses gelmeye başladı, Daiwa Türkiye - Remixon bünyesinde ve bir kaç kişiye sorduğumda malesef olumlu bilgi vermediler güvenilir ve magsealed hakkında bilgisi referans olabileceğiniz usta var mıdır?
bu videoyu izlemeni, tavsiye ederim.

ForFish

Üye
Adı
Can
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok Teşekkürler,
Usta ile irtibata geçtim. umarım iyi bir sonuç alırım