Bütçeniz var ise boğazda yüksekten kullanmayacaksanız istanbul ve marmarada levrek tabiki öneririm,
sarıkanatta da gayet iş görür... bu kamışla iri lüfer deneyimim olmadı henüz o yüzden bir şey diyemiyorum ama paylaştığım alıntıda hem erim hem sahtenin hissiyatı hem de balığa hakimiyet vuruş tasmalama kusursuzdu bununla uykunuz gelene kadar yorulmadan at çek yaparsınız
🙂
Kismette bu başlık altında bu balığı paylaşmak da varmış...
Sezon başladi yerimizde duramiyoruz, neredeyse 1 aydir ara ara bogazi lufer için yokluyoruz, karadeniz hayali kurup uyuyakaliyoruz...Ama henüz sonuç alamadik...
Can sıkıntısından biraz malzeme deneyeyim diye evden çıktım, beklenti sıfır...
Denemeler zaten basladigi gibi sona ermekteyken, yavas yavas akillar yolda corbaciya ugrayayim bari derken.. Lapss diye gelen o vurus, iki saglam kafa darbesi.. Bir tasma atisim var ki evlere şenlik ve sonrasi malum kalama sesleri, cok gevsekmis, balik baya bir aciga sonra da kayaliklara dogru yol aldi, zaten milyonda 1 denk gelecek, hazirliksizliktan elden gidiyordu..sağlam bir mücadele sonrasi taşa yatirmayi basardim.. Ama nasil bir el ayak titremesi anlatamam..Demek ki ara ara levreği de denemek gerekiyormuş,daha iyileri sizlere nasip olsun.. Forum kültürü daim olsun
😉
Balik yaklasik 3.5 kilo ve 70 cm geldi...
122597 dosyayı görüntüle