Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

shimano dialuna 6 -28 274 rapor...

sonerose

Üye
İlk elime alıp dokunduğumda kalite ve işçilik kendini gösterdi.
Hafifçe sallayıp tarttığımda hafiflik ve tokluğu hissettim.
Makinamın ayağını yatağa yerleştirip ipime bağlı klipsimi halkalardan geçirmeye başladığımda küçük boyut sayılabilecek klips halkalardan geçmemesi hayal kırıklığı yarattı(av sonunda makinayı toplarken, klips fincalara sert çarptığında çatlama ve kırılmalar olabiliyor diye bir tür önlem herhalde) klipsi kesip halkalardan geçirdikten sonra 13 g lık bir yapay yemle ilk atışımı yaptım. 6 28 oluşundan dolayı beklentim kamışta aşırı esnemeyle birlikte bir patlamaydı ama kamış sadece uçtan ortaya kadar esneyip doğruldu. Kamışa baktığım için yapay yemin mesafesini göremedim. Tekrar ikinci bi atışla yapay yemin aldığı mesafe bana yansıttığı efora göre oldukça iyiydi. Benim kamışta aradığım özelliklerden biriside yapay yemi çekerken aksiyon haraketini hissettirmesi ama kamışın ucunun bu durumda çok esnememesidir. Yani yapay yemin gelirken suda oluşturduğu dirence kamışın çok fazla eğilerek tepki göstermemesi . İkinci atış denemem de bir de üstüne yaklaşık 600 700 g lık bir ispendeğin gelmesiyle ufak bi heyecan yaşadım. Kamışın en küçük harakete duyarlılık gösrerip kullanıcıya iletmeside güzel bir özellik. Yaklaşık 4 saat kullandığım kamış hafiflik ve enerji tasarufu sayesinde keyifle kullandım. Avın sonlarına doğru makina yatağını sıkan aparatın arkası avuç içimi doldurmadığından avuç içimin ortasında bir baskı oluşturup rahatsız etti . Biraz daha uzun tutulsaydı daha ergonomik olabilirdi ama bu durum kullandıkça alışılabilir. Böylesine şık ve kaliteli bir kamışın aynı şıklıkta bir kılıfının olmaması da büyük eksiklik olmuş.
Sonuç olarak artıları fazla bir kamış...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bilgilendirme için teşekkürler..

Erdembye

Aktif Üye
Bilgilendirme için teşekkürler. Biraz daha kullandıktan sonra nihai bir rapor yazarsanız sevinirim.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Spin kamışta dikkat ettiğim her şeyi incelemişssin sağol soner

Oguzhan66

Yeni Üye
Adı
Oguzhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim gibi bu işte yeni olanların işine yarayacak bilgiler teşekkürler sagolun :)