Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Exage 3000 Sfd Ile Surf Avi Olur Mu?

Adı
Ersel Akdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hocam o makinayla farz edinki 10 dk da cekeceğiniz kurşunu surf makina ile 5 dkda cekersiniz daha az yorulursunuz tavsiye etmem yani

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Emrecan kardeşime sonuna kadar katılıyorum

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pelipe35

Aktif Üye
Adı
Ali Ersin Öztürk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Olur olur sıkma canını ben ceymar 25 ile 100 g attım :) üzerinde 70 80 m ip vardı bitiyo :) ama oluyo bi sorun çıkmıyir ama çekerken sanki hiç bitmicekmiş cesine sarıyorsun :) şaka bir yana oluyor ama surf kafa tadını vermiyor lakin 3000 çok ufakta değil arkadaşların dediği gibi 50 g mı geçmesseniz gayet olur bence

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Olur mu ? olmaz mı ?

Şöyle bir baktığımızda olur gibi.

Kamış mı ? Evet kamış.

Makina mı ? Evet makina.

Eeeee, misina ve diğer müşkillezler de tamam. Bal gibi olur gibi durur.

Postalı giyip 100 m. koşu veya 42 km. lik maraton nasıl olursa. bu da onun gibi olur.:):)

4.20 lik bir kamışta o boy makinayı ben zor bulurum . Sinek gibi durur.:):)

Surf geniş kafalı 5000 lik 10000 lik makina, işin hakkını verecek ve zevki yaşatacaktır.
Çok güzel anlatmışsınız. İlk oltayı bir yaz tatilinde köyde abimlerle yapmıştık. Bir ağaç dalına misina sardık, sonra dikiş iğnesini ısıtıp eğerek çengel yaptık. İğneye misinayı taktık ve 1-1,5m yukarısına kuru bir ağaç bağladık, yemi ve iğneyi askıda tutuyordu, yem olarak ekmek içini ıslatıp taktık iğneye. Köyün ortasından geçen ırmağa saldık bu oltaları ve hepimiz de balık tuttuk. Her balık her yeme gelir derler ya tipik bir örneği bu bence. Ama ekipman seviyesi bugünlerdeyken böyle avlanmaktan zevk alınabilir miyim. Yanında aynı tarzı gerçek ekipmanlarıyla avlanan birini görünce insan o gün avdan soğur bence.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Merhabalar spin avinda kullandığım shimano exage 3000 sfd makineme kiyidan surf icin 100-200 atarli 400-420 boyunda uygun bir kamış alsam surf avı yapabilir miyim.

Olmaz ise ne gibi sorun /sıkıntılar yaşanır.
Cevaplariniz için teşekkür ederim. ..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Av yapılmazmi yapılır
Ama
Net cevap = Olmaz

50 Tl verip Başka makine ile av yapın daha fazla keyif ve verim alırsınız

Eldeki makineye yazık etmeyin

Rastgele

Murat42

Üye
Adı
Murat Önder
Kan Grubu
A Rh Negatif
Drag 3 kg sanırım o makinanın. Bence deneme hedef balık ne bilmiyorum ama. Büyük bi balık denk gelir uzaklardan misina ince zaten arkasından bakıp kalırsın.