Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano Exage 4000 fd

Enez'li

Üye
Herkese iyi akşamlar

Spin disiplininde levrek için kullanacağım, ucuz yollu ve düşük devirli bir makina arıyorum. Shimano Exage 4000fd
biraz aklıma yattı..

Acaba bu makine bu amacım için uygun mudur ? Bir de bu makinede ip kullanabilir miyim?

Tecrübe etmiş arkadaşlar kısaca yorum yaparlarsa çok sevinirim

Saygılar

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Selamlar 3000 liğini tavsiye ederim

exage nexave aernos hepsi aynı yolun yolcusu ve birbirinin kopyası makinelerdir.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Herkese iyi akşamlar

Spin disiplininde levrek için kullanacağım, ucuz yollu ve düşük devirli bir makina arıyorum. Shimano Exage 4000fd
biraz aklıma yattı..

Acaba bu makine bu amacım için uygun mudur ? Bir de bu makinede ip kullanabilir miyim?

Saygılar
3000 kullanıcısıyim ip makine kullanımına uygun yaklaşık 2 yıldır sufix ghost ile kullanıyorum ip de iyi deforme yapmıyor. Makineye sarım da gayet iyi, atış ta da hiç sıkıntı yok. Çok amaçlı bir makine.

Lakin levrek için ustalar daha çok yüksek devirli makine kullanırlar. Şahsi düşüncem bence de daha iyi yüksek devir..

akifd89

Aktif Üye
Adı
Akif DURGUN
Exage 4000fdyi 2 yıldir kullaniyorum 3 kg ve ustu levrekte yakaladim ip misina kullaniyorum ve gayet memnunum gönul rahatligiyla alip kullanabilirsiniz.tam bir f/p makinesidir.misina sarımıda gayet düzgün.

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
bence 4000lik alın bu gurup makinalarda daha küçüğüne kaçmayın

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese iyi akşamlar

biraz aklıma yattı..

Saygılar
Bütçen bu makina seviyelerinde ise, aklına biraz değil, iyice yatsın.:)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif

Enez'li

Üye
Merhabalar
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Ben de O zaman bu makineyi almaya karar verdim :)

Bu arada yüksek devirli makine zaten elimde mevcut..(Biomaster 4000 SW XG) Lüferde, torikte vs. çok iyi ancak, levrekte biraz hızlı kaçıyor..Hadi yavaş saralım deyince de insan sıkılıyor..O yüzden 5:0 ile 5:2 devirli bir makine arayışı içine girmiştim.

Saygılar