Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Shimano Fliegen 35 SD (SA60)

Smc25

Üye
Adı
Mekin
JDM üründür. 18 Nisan 2023 tarihinde Shimano servis tarafından kontrol edilip rutin bakımı yapılmıştır. Makine temiz durumdadır. İhtiyaçdan dolayı satılıktır. Pazarlık sünettir.

Fiyat: 11.250 tl

Ekli dosyalar

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
jdm ürüne shimano servisi ikna edip nasıl baktırdınız acaba? tanıdık yolu ile öi yoksa aşka yolla mı?

Smc25

Üye
Adı
Mekin
Hocam Shimano servis yetkilisi tanıdığımız Turgay abimiz isterseniz sorabilirsiniz. İstanbul’da iseniz sas Balıkçılık ile de görüşebilirsiniz. Bu ürünler yurtiçi satışı olan ürünler. Jdm deki kasıt japonya üretimi ultegralardaki gibi maleyza ürünü değil

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
japon iç pazarı için üretilen ürünleri japonyanın kendisi direkt dış pazara vermiyor diye biliyorum. @reelmaster ve @Apathetic daha iyi bilirler ancak direkt japon iç pazarından yönlendirme sitelerden aldığımızda da distrübütör garantisi dışında bir ürün almış oluyoruz. benim direkt japon iç pazarından aldığım ürünlerde de “made in japan” yazısını hiç görmedim sanıyorum. ürünün made in japan yazısının fotoğrafını atabilir misiniz? (digitaka ve plat’tan ve tabii amazon jp’den yaptığım alışverişlerden bahsediyorum)

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
japon iç pazarı için üretilen ürünleri japonyanın kendisi direkt dış pazara vermiyor diye biliyorum. @reelmaster ve @Apathetic daha iyi bilirler ancak direkt japon iç pazarından yönlendirme sitelerden aldığımızda da distrübütör garantisi dışında bir ürün almış oluyoruz. benim direkt japon iç pazarından aldığım ürünlerde de “made in japan” yazısını hiç görmedim sanıyorum. ürünün made in japan yazısının fotoğrafını atabilir misiniz? (digitaka ve plat’tan ve tabii amazon jp’den yaptığım alışverişlerden bahsediyorum)
Sadece ust duzey bazi makineler japonya’da uretiliyor, fliegen’de bunlardan birtanesi ve ic pazar urunu.. servis isi ise shimano servis yardimci olmaya calisiyor her seferinde.. tanidik olmasi avantaj tabi..

Ayrica cok guzel makine, hayirli satislar..

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sadece ust duzey bazi makineler japonya’da uretiliyor, fliegen’de bunlardan birtanesi ve ic pazar urunu.. servis isi ise shimano servis yardimci olmaya calisiyor her seferinde.. tanidik olmasi avantaj tabi..

Ayrica cok guzel makine, hayirli satislar..
hımm..
öğrendiğim iyi oldu :)