Balıkoltası
Daimi Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Veya daha ekonomik olarak Power Aero Spin Power önerebilirim. O da japon ve kaliteli bir makinedir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Osman kardeş sen bayadır bu makine kamışlar hakkında sorular soruyosun.Bak istersen söyle yapalım.Hangi amaçla kullanmak istediğini ve ayırabileceğin maksimum bütçeyi söyle bizlerde sana tek seferde bu işi bitirtelim.Deneme yanılma yapıp da boşuna para harcama.Bu arada fliegen 250 dolara hiç inmedi en son 345'i gördü ve sonra tekrar 400'e çıktı.Bu arada 2014 de fliegenin fiyatı 250 dolarmış şu anda 400 dolara kadar çıkıyor. Anlamadım. Bir de fliegenin free diye birşeyi var 599 dolar(ebayda) anlamadım.
Benim ayırdığım bütçe maksimum 400 dü. Fakat sizler forumda olumsuz görüşler belirttiğiniz için fliegene karar vermiştim. Taaki spotta 2015pa pro surf fliegenin bir üst kalitesi denilene kadar.Fiyatıda vergiler hariç 600 liraya yakın olduğundan alınabilir diye düşündüm. Fakat fliegenin ise fiyat olarak bayağa yüksek. Gönlümde tabiki o geçiyor fakat işte o parayı kolay kazanmıyoruz. Asgari ücretli kişi o parayı kazanabilmek için 1 ay yemeden içmeden çalışması lazım.Osman kardeş sen bayadır bu makine kamışlar hakkında sorular soruyosun.Bak istersen söyle yapalım.Hangi amaçla kullanmak istediğini ve ayırabileceğin maksimum bütçeyi söyle bizlerde sana tek seferde bu işi bitirtelim.Deneme yanılma yapıp da boşuna para harcama.Bu arada fliegen 250 dolara hiç inmedi en son 345'i gördü ve sonra tekrar 400'e çıktı.
Bende banax st7000 var. Balık gelince makine kitlenip kalıyor.400 tl ise okuma trx 80,penn affinity 7000 ya da shimano spheros 8000 e bakmanı tavsiye ederim.Bunlar başlangıç için fazlasıyla işini görür.Daha sonra tecrübe sahibi oldukkça hem makineleri daha tanırsın hemde işi çözersin.
Peki ileriye atmak için ilk önce kamış mı seçmeliyim yoksa makine mi?Yazdığım makineler boğazda işini görür.Daha sonra işin mercedes,bmw vs'sine bakarsın,şimdilik ayağını yerden kesecek seni yolda bırakmayacak konforu da fena sayılmayacak aletlerle yola çık.
Kamış makina makinadaki ip ve bnce en önemlisi atış tekniğiPeki ileriye atmak için ilk önce kamış mı seçmeliyim yoksa makine mi?