Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano fliegen mi yoksa 2015 shimano pro surf mü?

Shimano pro surf mü Shimano fliegen mi?

• Kullanılan toplam oy
    32

osmançubuklu

Aktif Üye
Adı
Osman Kırgıl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
400 tl ise okuma trx 80,penn affinity 7000 ya da shimano spheros 8000 e bakmanı tavsiye ederim.Bunlar başlangıç için fazlasıyla işini görür.Daha sonra tecrübe sahibi oldukkça hem makineleri daha tanırsın hemde işi çözersin.
penn surfblasterı ve affinity yi incelemeye karaköy albastara gittim. Surfblaster daha iyi çevriliyordu. Yanlız 8000 liklerin kolu daha uzun gibime geldi. Ordaki kişide 50 makinein 48 i 7000 lik dedi. Daha hafif. Korkum shimano ultegra 10000 xsc kullananlar kasma yapmış bu makineden bu yüzden vazgeçtim. Banaxda yapıyor zaten aynısını. Okuma trio rex i denedim oda yaptı. penn yapmasın aynısını.

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
fliegen tam boğaz makinesidir. bir kez alırsın ömürlük idare eder. ancak fiyatı da kalitesine göre yüksektir. pa filegen 2 yıldır. yurtdşından 400usd aşağını nadir gördü. 250 dolar fiyata satıldığını hatırlamıyorum. bahsedilen model power aero değil supar aero fliegen olabilir ki o zaten daha alt model piyasa fiyatı da odur. pro surf bence yurtdşından getirmeye değecek bir model değil. tabi yine de siz bilirsiniz.

pa fliegen ebay en ucuz fiyatlı link 350 usd + kargo:

Shimano POWER AERO FLIEGEN TD "Standard line model" Spinning Reel From Japan

plat veya rakuten kargo ücretleri ebay satıcılarına göre genelde yüksek oluyor. dikkat etmekte fayda var.

boğaz için fiyat-performans makinesi shimano spheros 8000pg sayılabilir. 400tl fiyatı var. yurtdşından alınacaksa shimano biomaster sw8000pg alınabilir. 225 usd kargo dahil bir fiyatı var. oldukça güçlü makinedir.

kamış alacaksanız. koleksiyoncu abilerimiz uygun fiyata güzel kamışlar satıyor. onları takip etmekte fayda var.

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
fliegen tam boğaz makinesidir. bir kez alırsın ömürlük idare eder. ancak fiyatı da kalitesine göre yüksektir. pa filegen 2 yıldır. yurtdşından 400usd aşağını nadir gördü. 250 dolar fiyata satıldığını hatırlamıyorum. bahsedilen model power aero değil supar aero fliegen olabilir ki o zaten daha alt model piyasa fiyatı da odur. pro surf bence yurtdşından getirmeye değecek bir model değil. tabi yine de siz bilirsiniz.

plat veya rakuten kargo ücretleri ebay satıcılarına göre genelde yüksek oluyor. dikkat etmekte fayda var.

boğaz için fiyat-performans makinesi shimano spheros 8000pg sayılabilir. 400tl fiyatı var. yurtdşından alınacaksa shimano biomaster sw8000pg alınabilir. 225 usd kargo dahil bir fiyatı var. oldukça güçlü makinedir.

kamış alacaksanız. koleksiyoncu abilerimiz uygun fiyata güzel kamışlar satıyor. onları takip etmekte fayda var.

osmançubuklu

Aktif Üye
Adı
Osman Kırgıl
Kan Grubu
O Rh Pozitif

peki fliegenin standart(type 3) ,thin(type 5), süper thin(type 8) hangisini seçmeliyim.

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bahsedilen modeller arasındaki tek fark kafanın misina sarım kapasitesidir. zaten makine 2 kafa ile birlikte geliyor. bu yüzden çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Abim sorma huyum yoksa pazar meraya gidiyorum varsa alıyorum yoksa sohbet muhabbet çay iyi oluyor