Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aranıyor Shimano Kairiki Ip

ismkar

Yeni Üye
Adı
ismail
Kan Grubu
AB Rh Negatif
İyi günler shimano kairiki 0.16mm 300 mt. İp arıyorum elinde olan varsa veya uygun alabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum

hani68

Yeni Üye
ben olsam bir kere alırım iyisini alırım mantıgında shimanonun kairiki ipini almazdım.
gosen 4x- 8x ip tercih edin..

ismkar

Yeni Üye
Adı
ismail
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Teşekkür ederim tavsiyeniz için biraz araştırma yaptım ip hakkında tavsiye edebileceğiniz satıcı varmıdır acaba

hani68

Yeni Üye
Evet bende N11 den aliyorum bu ip markasini.multi color jig icindir.300 metre olmasina ragbet edip spinde kullanacaksaniz ki 0.16 tercihiniz bunu anlatiyor, 0.16 ya denk gelen 150 metre 8 orgu ip en iyisidir.asla dugumcuk yapmaz.uzak atislidir.casting uzak atisi anlatiyor..4 orgu ipini kullanmadim ama bu marka iyi..her halukarda kairikiden daha iyidir.kairiki cabuk siser tiftiklenir.kullandim.hic tavsiye etmiyorum.iddia edebilirim ki daiwa tournament evo dan bile kalitelidir Gosen..cok bilinmeyen , ustalarin markasi..yazarak mera patlatir gibi bu yaziyla bende bulamaz olacagim ama soylemesi ayip bayagi stok yaptim:)
0.16 ya denk dusen 14 kg cekerli 1.5 pe olacak.alta dolgu yaparak kullanabilirsiniz.

ismkar

Yeni Üye
Adı
ismail
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Teşekkür ederim ilgi ve bilgilendirmeleriniz için. Aslında kendim için değil forum internet olayından pek anlamayan bir abimiz için arıyordum ipi. Gosen ipi kendisine gösterdim fakat illa 300 metre diye ısrar edince kairikide karar kıldık. Ama birgün ip ihtiyacım olunca deneyeceğim

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba @hani68 berkley whiplash ip hakkında ne düşünüyorsunuz bunu kullandınız mı ?