Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano mu Daiwa mı tavsiye edersiniz ?.

Merhabalar değerli hobidaşlar !
Bu konu açılmış olabilir ama Yen'i bilgiler ışığında özellikle spin makine konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Her seviyede her fiyatta ki değerli tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.
Benim akılım shimano diyor (twin power) ama Daiwa görüncede çok güzel geliyor.

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok genel bir soru sormuşsunuz. İki markanın da çok güzel makinaları var. Daiwa'nın alt segment makinalarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bence Daiwa düşük segment makina yapamıyor. Üst segmentlere diyeceğim yok. Shimano'nun ise tüm segmentlerde güzel makinaları mevcut. Twin Power veya muadili Daiwa kullananlar daha net cevaplar verebilir ancak konuyu biraz daha detaylandırırsanız cevaplamak dha kolay olur.

Çok genel bir soru sormuşsunuz. İki markanın da çok güzel makinaları var. Daiwa'nın alt segment makinalarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bence Daiwa düşük segment makina yapamıyor. Üst segmentlere diyeceğim yok. Shimano'nun ise tüm segmentlerde güzel makinaları mevcut. Twin Power veya muadili Daiwa kullananlar daha net cevaplar verebilir ancak konuyu biraz daha detaylandırırsanız cevaplamak dha kolay olur.

Öncelikle teşekkür ederim, elbette spin makineleri, kıyıdan, levrek, lüfer, baraküda...
Örneğin twin power ile daiwa certade...
Yada bu markalarda tecrübesi olanların fikirleri önemli.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Levrekte şu an japonyada favori yeni shimano exsence fiyat stelladan düşük ve kullananlardan gördüğüm kadarı ile çok memnunlar kesinlikle takip etmenizi öneririm