Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano mu? Yoksa Daiwa mı? Yorumlarınızı Alalım :)

Shimano mu? Daiwa mı?

• Shimano

• Daiwa

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Peki bu özel yağ yok oldu diyelim, kendimiz temin edip sürebiliyor muyuz? Ve normal ortalama bir kullanıcı için bu işlemler basit mi? Yoksa karmaşık mı ?
Kendimiz temin edemiyoruz. Sadece daiwa servisinde var bu yağ.
Bu videoda 3:00 dakikada magseal ı görebilirsin. Sadece su girmesini engelleyen bir sistem. Mıknatısın üzerine yağ koymuşlar. Yağ mıknatısa yapışık duruyor sürekli.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kendimiz temin edemiyoruz. Sadece daiwa servisinde var bu yağ.
Bu videoda 3:00 dakikada magseal ı görebilirsin. Sadece su girmesini engelleyen bir sistem.
Peki aklımdaki esas soruyu sorayım :) Stella mı? Morethan mi? Veya exist mi? Yani stellayı sollar diyebileceğin enazından eşdeğer olabilecek bir daiwa spin makine olarak hangisi sence abicim?

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Peki aklımdaki esas soruyu sorayım :) Stella mı? Morethan mi? Veya exist mi? Yani stellayı sollar diyebileceğin enazından eşdeğer olabilecek bir daiwa spin makine olarak hangisi sence abicim?
O kadar param olsa stella alırdım ben :) SW olmayan modeli.
Sade ve çekici :D
Daiwanın içi fazla karışık.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ayrıca magseal sanırım makineye uzun süreler belli bir dayanma katıyor, servise uzun bir süre gitmesine gerek kalmıyor kanımca.. Ancak oldu da o yağ gitti diyelim çözüm Japonya ozaman sanıyorum..

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O kadar param olsa stella alırdım ben :) SW olmayan modeli.
Sade ve çekici :D
Daiwanın içi fazla karışık.
2014 stellalar daha iyi görünüyor 2013 sw lere göre bence de :) HG , XG ve sade 4000 likten hangisi tercihin olurdu ve niçin :) Hazır yakalamışken görüşlerini alayım :p

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2014 stellalar daha iyi görünüyor 2013 sw lere göre bence de :) HG , XG ve sade 4000 likten hangisi tercihin olurdu ve niçin :) Hazır yakalamışken görüşlerini alayım :p
Sade 4000 liğin misina sarımı biraz düşük gibi geldi. 4000 lik makine ve 78 cm sarıyor.
HG alırdım ben.

vessa

Aktif Üye
Adı
GÜREL TOKÖZLÜ
ıkısıde kalıesı bellı markalar ama daıwa nın yerı baska bır tuku bence kullanan lar bılır bende hala 30 yılık makınaları var saat gıbıler gs serılerı hala bana gore turkıyeye gelmıs en ıyı makınadır kısaca bana gore daıwaı kullanan bılır